Dorian Popa, internat în spital. Care este motivul și cum se simte acum

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii după ce a dezvăluit că este internat în spital.

Dorian Popa, internat în spital. Care este motivul și cum se simte acum

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit că este internat în spital.

Artistul în vârstă de 33 de ani le-a arătat acestora mai multe imagini din camera în care stă pe perioada în care este internat, însă nu a dezvăluit exact motivul pentru care a avut nevoie de îngrijri medicale, cel mai probabil fiind vorba despre o intervenție de ordin estetic.

„Ia, fiți atenți, facem turul camerei. Așa e când lucrezi cu medicul meu… cât de blană arată. Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților. Da, uitați-vă cum arată celulica mea. Altă viață! Bine tată, stai chill că nu am terminat. După cum spuneam se pare că pașii importanți la mine în viață se pare că se fac în clinica asta.

Ce-ai măi, barosăneala aia mare. Exact cum îmi doream am primit și eu pijama de la spital, ultima oară am venit fără și m-am dus și mi-am luat. Era când m-am operat la nas”, a spus pe Instagram Dorian Popa înainte de intervenția chirurgicală.

În urmă cu o săptămână, aflat în Grecia, Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor o întâmplare mai puțin plăcută prin care a trecut. În cadrul unui video publicat pe contul personal de YouTube, Dorian Popa le-a povestit fanilor lui întreaga experiență. Artistul a fost oprit în trafic și percheziționat de către polițiști. Acesta nu era singur în mașină, ci era însoțit de către PR-ul său. 

„În viața vieților mele nu am trăit un moment atât de panică pentru că, sincer să vă spun, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai ca să nu fie nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Efectiv nu mai puteam, tremuram. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a adăugat faptul că a trecut prin momente de panică, mai ales din cauza faptului că acei polițiști erau înarmați cu mitraliere. Cântărețul a fost întrebat cu ce anume se ocupă, iar pentru a le demonstra că activează în muzică, dar și că este youtuber, acesta le-a arătat polițiștilor conturile lui de social media. „Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a adăugat Dorian Popa. 

De asemenea, Dorian Popa a dezvăluit și ce anume l-a ajutat să își păstreze calmul într-o situație atât de tensionată.

„Într-un final, după toată relaxarea, după ce le-am spus că este cel mai panică moment din viața vieților mele, au zis: „Hai să facem și noi o poză.” Și zic: „Dar nu pot să dau și eu drumul la vlog, să filmez și eu?”. Zic: „Nu, nu, nu, că poți să pui poza asta, dar ai și tu grijă cum o pui.” Tocmai de aceea fețele lor sunt blurate. Și uite așa s-a relaxat toată povestea (…) Singurul lucru care m-a ținut normal și cred că fără să îmi sară inima din piept a fost faptul că știam că n-am greșit nimic. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Este cel mai panică moment din viața mea”, a povestit Dorian Popa pe YouTube.

Citește și:
Connect-R face dezvăluiri despre adolescența petrecută în mari dificultăți financiare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people