Fostul Principe Nicolae și-a botezat băiețelul. Imagini de la eveniment

Fostul Principe Nicolae și-a botezat băiețelul în weekend-ul care abia s-a încheiat.

Fostul Principe Nicolae a devenit tată pentru a doua oară în această primăvară. Soția acestuia, Alina, l-a adus pe lume pe Mihai pe data de 15 aprilie, fiind singurul strănepot al regretatului Rege Mihai I.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, şi-a botezat sâmbătă fiul, Mihai, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia.

„Este un moment foarte important în viaţa fiului nostru. Bineînţeles, ne-a plăcut numele. Este şi în amintirea bunicului meu. E şi un nume de sfânt mare. Este foarte important pentru noi. Plus că şi eu sunt Mihai şi mai am un văr care este Mihai. Este un nume de familie. (…) E o tradiţie”, a declarat fostul principe.

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, s-au căsătorit în anul 2018, într-un eveniment care a urmat tradițiile regale, și a avut loc la Sinaia. Nicolae, fiul Principesei Elena, și iubita lui s-au căsătorit civil în Anglia, iar nunta a fost organizată pe 30 septembrie 2018 la Sinaia, precedată de o ceremonie religioasă la Biserica Sfântul Ilie din localitate.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder au devenit părinți pentru prima dată pe 7 noiembrie 2020. Fiica lor, Maria-Alexandra, a fost botezată pe 23 ianuarie 2021, la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș, într-o ceremonie discretă, la care au luat parte doar câteva persoane apropiate.

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, au anunțat pe 5 decembrie 2021 faptul că vor deveni din nou părinți: „De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei.”, se arată într-un mesaj postat de fostul Principe Nicolae pe pagina de Facebook. 

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, potrivit comunicatului de presă emis de fostul Principe și de soția sa.

Citește și:
Rita Ora și iubitul ei, Taika Waititi, s-au logodit? „Nu ar putea fi mai fericiți de atât'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people