Decizia importantă luată de CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Ne e greu să facem pasul ăsta”

Ce decizie a luat CRBL după eliminarea din competiția Survivor România.

Decizia importantă luată de CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România: "Ne e greu să facem pasul ăsta"

Așa cum fanii emisiunii Survivor știu deja, CRBL a fost eliminat din competiție în urmă cu câteva săptămâni, din motive medicale.

Artistul a revenit acasă, ocazie cu care a transmis un mesaj fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, dezvăluind și faptul că a petrecut Sărbătorile de Paște alături de familia lui, în Pitești.

„Salutare oameni buni, oameni dragi, posesori de cerebel!
Mi-a fost dor de voi!
Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și încredere
Sunt un exemplu de „așa DA” dar cu siguranță și un exemplu de „așa NU”! Știu că am greșit de multe ori și îmi cer iertare, dar asta sunt eu, prea sincer câteodată, prea corect, empatic cu cel slab și incisiv cu oamenii falși, luptător până la capăt.
Știu să pierd dar știu să și câștig, pot să plâng fără rușine dacă așa simt, nu mă dau la o parte când vine vorba de greu, pentru că „cine poate, duce și mai mult”.
Survivor a fost testul suprem al vieții mele, cel mai dur spectacol la care am luat parte, cea mai frumoasă experiență de viață, locul unde mi s-a confirmat pentru ultima oară că viața trebuie trăită mult mai simplu. Am respect pentru toți Faimoșii și Războinicii, indiferent de ce s-a întâmplat și s-a spus, oameni curajoși, duși la extrem pe plan psihic și fizic, oameni care m-au ajutat să supraviețuiesc și care m-au forțat să nu mint!
Mi-am dorit foarte tare finala, pentru a mă bucura de TOT ce poate oferi @survivorromania.oficial ,toate traseele, recompensele, jocurile de comunicare, surprizele plăcute sau neplăcute, dar nu am crezut că experiența se va termina așa brusc pe motive medicale!
Se spune că „de ce ți-e frică nu scapi”!
Sunt acasă, sunt mai bine, dar o parte din mine a rămas pe insulă, alături de tribul Faimoșilor!”, a transmis CRBL.

Într-un interviu acordat recent, CRBL a dezvăluit că, împreună cu soția și fiica lui, se gândesc să revină în România la aproape doi ani de când au luat decizia de a se muta în Spania.

„Stăm în Spania, am început să ne gândim dacă ne mutăm înapoi în România. Ne e dor. Stăm în Marbella, e frumos acolo, e ok, Alesia e bine cu școala, îi place, dar ne dor de casă, prieteni, de limba noastră să o auzim zi de zi. Ai plusuri și minusuri și aici, și acolo. Ne gândim, încă analizăm situația asta. Ne e greu să facem pasul ăsta, pentru că e ultima dată când îl facem. Alesia are 12 ani, nu mai putem să alergăm de colo colo. Deja își face prieteni. Dacă venim, trebuie să stăm aici. E o situație, încă o analizăm toți trei”, a povestit CRBL, invitat la PROFM, la emisiunea Dimineața Blană,.

CRBL a mai povestit că ia serios în considerare revenirea la muzică și chiar a început să lucreze la un album, gândindu-se și la un turneu de promovare a acestuia.

„Pregătesc un album, am început să lucrez la el, o să vedeți altă muzică. Sunt pregătit să devin navetist Spania-România. Vreau să fac un turneu interesant, am intrat în alte filme și sper să vă placă. Îmi doresc, mi-e dor de oameni”, a declarat artistul la PROFM.

Citește și:
Procesul momentului continuă. Johnny Depp lansează noi acuzații la adresa fostei sale soții, Amber Heard

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people