CRBL, dezvăluiri despre relația cu colegii din echipa Faimoșilor, după ce a părăsit Survivor

Așa cum fanii emisiunii Survivor știu deja, CRBL a fost eliminat din competiție din motive medicale.

CRBL, dezvăluiri despre relația cu colegii din echipa Faimoșilor, după ce a părăsit Survivor

Așa cum fanii emisiunii Survivor știu deja, CRBL a fost eliminat din competiție în urmă cu câteva zile, din motive medicale.

CRBL a fost concurent în cadrul Survivor România timp de 12 săptămâni, cea mai mare parte a timpului fiind concurent în echipa Faimoșilor. De-a lungul participării sale, artistul a avut unele conflicte cu cei din echipa sa, însă a legat și unele prietenii pe care speră să le păstreze acum, după ce a părăsit competiția.

Artistul a revenit acasă, ocazie cu care a transmis un mesaj fanilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, dezvăluind și faptul că a petrecut Sărbătorile de Paște alături de familia lui, în Pitești.

„Salutare oameni buni, oameni dragi, posesori de cerebel!
Mi-a fost dor de voi!
Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și încredere
Sunt un exemplu de „așa DA” dar cu siguranță și un exemplu de „așa NU”! Știu că am greșit de multe ori și îmi cer iertare, dar asta sunt eu, prea sincer câteodată, prea corect, empatic cu cel slab și incisiv cu oamenii falși, luptător până la capăt.
Știu să pierd dar știu să și câștig, pot să plâng fără rușine dacă așa simt, nu mă dau la o parte când vine vorba de greu, pentru că „cine poate, duce și mai mult”.
Survivor a fost testul suprem al vieții mele, cel mai dur spectacol la care am luat parte, cea mai frumoasă experiență de viață, locul unde mi s-a confirmat pentru ultima oară că viața trebuie trăită mult mai simplu. Am respect pentru toți Faimoșii și Războinicii, indiferent de ce s-a întâmplat și s-a spus, oameni curajoși, duși la extrem pe plan psihic și fizic, oameni care m-au ajutat să supraviețuiesc și care m-au forțat să nu mint!
Mi-am dorit foarte tare finala, pentru a mă bucura de TOT ce poate oferi @survivorromania.oficial ,toate traseele, recompensele, jocurile de comunicare, surprizele plăcute sau neplăcute, dar nu am crezut că experiența se va termina așa brusc pe motive medicale!
Se spune că „de ce ți-e frică nu scapi”!
Sunt acasă, sunt mai bine, dar o parte din mine a rămas pe insulă, alături de tribul Faimoșilor!”, a transmis CRBL.

Într-un interviu acordat click.ro. CRBL a vorbit și despre primele lucruri pe care le-a făcut când a ajuns acasă, dar și cu care dintre colegii lui speră să țină legătura.

„Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva buuun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş. Am slăbit 15 kg şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă”., a declarat CRBL pentru sursa citată.

„Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta”, a mai declarat acesta.

Citește și:
Procesul momentului continuă. Johnny Depp lansează noi acuzații la adresa fostei sale soții, Amber Heard

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people