Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Otilia după competiția Survivor România

Otilia a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă după competiția Survivor România.

Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Otilia după competiția Survivor România

Otilia a demonstrat pe parcursul Survivor România 2022 că poate trece prin cele mai grele provocări. Artista a fost eliminată din show pe considerente medicale, iar recent a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul emisiunii, însă și după ce nu a mai putut continua competiția din Republica Dominicană. 

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a dezvăluit cu ce probleme grave de sănătate se confruntă acum, la o lună de când s-a întors din competiția Survivor România, mai exact este vorba despre ulcer și cistită.

„Încă mă refac după Survivor. A trecut o lună și încă am problemele mele, pe care le-am făcut acolo. Toată lumea crede că am venit cu ele de acasă, dar eu m-am îmbolnăvit acolo. Am făcut ulcer la Survivor. Sunt nevoită să țin regim și să iau pastile.

Am slăbit și m-am îngrășat la loc. Acum am aceeași greutate pe care o aveam înainte de Survivor. Din cauza ulcerului am fost nevoită să mănânc trei mese pe zi și două gustări, lucru pe care eu nu îl făceam.

Simt nevoia să ronțăi ceva tot timpul pentru că mă roade stomacul, așa că am pus totul la loc într-o lună. Ba chiar, cred că am un kilogram peste pentru că am tot timpul senzația că trebuie să mănânc sau să mă gândesc ce mănânc peste două ore, am rămas așa cu niște sechele”, a declarat Otilia, în cadrul interviului acordat ego.ro.

Otilia a mai mărturisit că nu ar mai repeta experiența Survivor tocmai din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în acest moment.

„Nu m-aș mai duce pentru că nu a fost o experiență chiar foarte plăcută pentru mine, tocmai din cauza asta. Eu am avut niște concerte înainte de Survivor, am filmat și două videoclipuri, am fost foarte pe fugă. Am călătorit mult în perioada aceea și am răcit. Când am ajuns în Dominicană, am început să am dureri și o cistită. Am început să iau antibiotice. Din cauza condițiilor, nu mi-am mai revenit.

Doctorii au fost nevoiți să îmi dea antibiotice, starea mea s-a înrăutățit, am făcut și ulcer. Nu m-aș mai duce, sănătatea e cea mai importantă pentru mine. A fost o experiență unică, te schimbă, te marchează, dar nu m-aș mai duce„, a mai spus Otilia pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:
Smiley, declarație surprinzătoare despre încetarea colaborării cu Marius Moga: „Ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși!'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people