Laura Giurcanu, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția Survivor România

Laura Giurcanu a fost eliminată din competiția Survivor România: ”A fost experiența vieții mele”

Laura Giurcanu, primele declarații după ce a fost eliminată din competiția Survivor România

Aproape trei luni au trecut de la fluierul de start dat de Daniel Pavel pe plaja din Republica Dominicană. Rând pe rând, concurenții au părăsit competiția, în timp ce alții au intrat și au descoperit ce înseamnă provocarea oferită de cel mai dur sezon Survivor România! Chiar dacă fiecare săptămână le-a adus probe noi, membrii celor două triburi au învățat să se adapteze și să aducă puncte, realizând că fără acestea vor avea lipsuri și mai mari sau vor pleca acasă.

Aseară, lupta s-a dat pentru una dintre cele mai importante mize de până la acest moment: mesaje video de la familie. Cu lacrimi în ochi și speranța în suflet, așa a început proba. Rezultatul a fost cel care a dominat întreaga săptămână: Războinicii au învins, așa că au avut ocazia să primească încurajări de la cei care îi poartă în inimă în fiecare zi și minut.

Ceea ce a urmat a fost opusul unei seri frumoase pentru cealaltă echipă! Faimoșii s-au văzut nevoiți să mai piardă un membru al echipei, iar propuși pentru a părăsi concursul au fost TJ Miles, CRBL și Laura Giurcanu. Publicul a decis însă: competiția s-a încheiat pentru Laura Giurcanu.

„Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Laura Giurcanu.

După ce Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor România, echipa Faimoșilor a mai rămas cu 5 concurenți: CRBL, TJ Miles, Elena Chiriac, Marian Drăgulescu și Mari Fica.

Citește și:
Gina Pistol și-a surprins fanii cu o schimbare inedită de look. Cum arată acum prezentatoarea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people