Schimb dur de replici la Survivor între CRBL și TJ Miles: „Singurul dintre Faimoși care se încadrează în categoria fătălău”

CRBL și TJ Miles au avut un schimb dur de replici în cadrul emisiunii Survivor.

Schimb dur de replici la Survivor între CRBL și TJ Miles: "Singurul dintre Faimoși care se încadrează în categoria fătălău"

Concurenții Survivor România au ajuns, încă o dată, la punctul din săptămână care decide cine rămâne în joc și cine trebuie să facă nominalizări și să piardă un membru al echipei. Acea zi în care nu mai e loc de dureri sau de lipsuri, în care fiecare punct contează și în care fiecare probă pierdută poate însemna un Consiliu agitat. Aseară, cele două triburi au luptat cu toată puterea, însă victoria a aparținut, ca de fiecare dată, unei singure părți.

După ce în urmă cu o zi pierduseră o recompensă pe cinste, Războinicii s-au remontat și au dat totul pe teren, reușind să câștige cu 10 la 6. O victorie care le-a dat ocazia să-și păstreze echipa în formulă completă, ei având deja avantajul mai multor oameni!

Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au reușit să câștige Imunitatea Individuală, așa că au avut ocazia de a face nominalizări pentru eliminare, dar și de a sta liniștiți că nu vor părăsi competiția.

În urma votului colectiv, cel propus pentru a pleca acasă a fost TJ Miles. CRBL a spus despre TJ, în camera votului, că este „o mascotă care trebuie să ajungă acasă urgent”.

Elena Chiriac a obținut imunitatea feminină și a propus-o spre eliminare pe Natalia Duminică, deși a explicat că este un concurent puternic: „A ajuns la o limită. Poate că nu va mai reuși la fel de bine ca în trecut.”. Marian Drăgulescu l-a propus pe CRBL, astfel că artistul alături de TJ Miles și Natalia Duminică au ajuns la votul celor de acasă. Cine va părăsi show-ul, aflăm în această seară.

Momentul în care CRBL, TJ Miles și Natalia Duminică au aflat că sunt nominalizați pentru eliminare a fost abundent în replici acide între cei doi bărbați.

„Nu am nicio îndoială cine m-a votat. Sunt sigur că din ceilalți doi oameni nominalizați eu sunt mult mai rapid. Știu ce pot aduce echipei. Dacă e să plec, îmi accept soarta. Nu sunt aici să iau chestiile personale. Ăsta e doar începutul pentru TJ Miles în România.”, a spus TJ după aflarea nominalizării.

„Încă avem lași și mincinoși în grupul Faimoșilor și asta nu îmi place. Nu îmi plac oamenii care spun lucruri și se bat cu pumnii în piept, iar acum întorc exact invers vorbele promise. N-am nimic în mod direct cu nominalizarea lui Marian, dar am o problemă cu el care a zis data trecută că nominalizează în funcție de puncte. Iar acum nu l-a ales pe Cătalin că poate au ei niște prietenii. Îmi pare rău că am ajuns din nou aici. Trec peste, că nu vreau să mă enervez.”, a fost replica lui CRBL.

În ceea ce îl privește pe colegul lui, TJ Miles, CRBL nu a avut deloc cuvinte frumoase de spus. Artistul a declarat că TJ Miles este caracterizat cel mai bine de cuvântul „fătălău”. Replica a venit imediat din partea lui TJ, care i-a spus lui CRBL că este „a goof”, care s-ar traduce în română drept „clovn”, „caraghios.” „Bro, ești ratat.”, i-a mai spus TJ.

„Dacă nu știi să vorbești limba română, pentru mine nu exiști”, a venit replica lui CRBL, la care TJ Miles a răspuns acid: „CRBL este ca un chihuahua, este un câine care latră, dar nu face nimic”.

Citește și:
Celebrul balerin Mikhail Baryshnikov îndeamnă poporul rus să ofere ajutor refugiaților ucraineni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people