Două noi concurente la Survivor România. Despre cine este vorba

Cine sunt cele două noi concurente la Survivor România 2022.

Două noi concurente la Survivor România. Despre cine este vorba

Nicio zi nu seamănă cu alta la Survivor România. Nicio probă nu le oferă ocazia de a se relaxa sau de a simți că pot câștiga mai rapid. Și, cu siguranță, niciun scor nu asigură șansa victoriei. Acestea sunt doar câteva motive pentru care cele două triburi au înțeles în cele peste două luni că trebuie să lupte până la epuizare pentru fiecare recompensă aflată la finalul unui joc.

Seara trecută a început cu o mare surpriză pentru concurenți! „În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete. Să intre noii concurenți”, a anunțat Daniel Pavel duminică seara la Pro TV.

Două noi jucătoare s-au adăugat competiției. Mari Fica, în vârstă de 28 de ani, o cunoscută campioană la atletism, cu peste 120 de medalii câștigate în carieră, este noua membră a echipei Faimoșilor și este decisă să meargă până la capăt!

„Am venit la Survivor pentru că este o provocare, este o ieșire din arena mea de zi cu zi. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de aici încolo”, a spus aceasta.

În tabăra Războinicilor și-a găsit locul Mihaela Stan, o tânără antrenoare de înot, în vârstă de 21 de ani, venită în competiție cu speranțe mari de a demonstra ceea ce poate.

„Motivul pentru care am ajuns în seara aceasta aici este să-i ajut pe colegii mei să câștige cât mai multe probe. Și să demonstrez că Survivor nu e așa greu”, a spus Mihaela.

Cu forțe noi în fiecare echipă, triburile au luptat incredibil! Faimoșii au condus cu 9 la 3, însă s-au văzut egalați. După o ștafetă puternică, CRBL a adus punctul final și le-a adus colegilor săi ocazia de a se bucura de o cină copioasă, după o lungă pauză fără prea multe resurse! Consiliul de Exil a continuat să producă reacții surprize: Ștefania Ștefan a decis să-l trimită, iar, pe Doru în Exil, în timp ce TJ l-a ales pe CRBL să stea o săptămână departe de echipă!

O nouă zi, o nouă șansă de a demonstra ceea ce pot pe traseu! Astăzi, Faimoșii și Războinicii revin la joc pentru a câștiga mult dorita Imunitate! O singură echipă va reuși să-și asigure un Consiliu liniștit. Cine va fi echipa câștigătoare și cine va face nominalizări, aflăm în doar câteva ore.

Citește și:
Celebrul balerin Mikhail Baryshnikov îndeamnă poporul rus să ofere ajutor refugiaților ucraineni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people