Cum arată și cu ce se ocupă noua iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, este din nou fericit pe plan amoros.

Cum arată și cu ce se ocupă noua iubită a lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat în luna august a anului trecut că el și logodnica sa, Marina, au decis să se despartă. Vestea a surprins mai ales fiindcă în urmă cu o lună înainte de despărțire Daniel a cerut-o în căsătorie pe Marina.

Ei bine, se pare că Daniel Pavel este din nou fericit pe plan sentimental și spunem acest lucru deoarece acum a ieșit la iveală faptul că acesta are o nouă iubită, iar relația ar dura chiar de câteva luni. Mai mult chiar, se pare că tânăra l-a vizitat pe prezentatorul emisiunii Survivor România în Austria și a postat de acolo pe contul ei de Instagram o poză în dreptul căreia a scris „Un nou început”.

Cei doi au petrecut împreună și Sărbătorile de iarnă, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos. Chiar dacă Daniel Pavel nu apare complet în imagine, fanii atenți au remarcat în fotografiile postate de tânără celebrele tatuaje ale prezentatorului Survivor România.

Numele noii iubite a lui Daniel Pavel este Ana Maria Pop și nu este străină de showbiz, chiar dacă a absolvit Facultatea de Drept din Cluj și are două masterate în domeniu. Ea este pasionată de actorie și pictură și a avut câteva roluri mici în „Las Fierbinți”, dar și în alte producții. De altfel, ea a și făcut cursurile Masterclass-ul Mandagora Movies Acting Studio, şcoală deschisă în România de Bobby Păunescu.

Ana Maria Pop este coordonatoare a unei companii, avocat, designer de interioare, dar și fost șef al unei companii de real-estate, arată Fanatik.

Într-un interviu acordat recent Daniel Pavel a povestit că a încercat să ia partea bună a acestui eveniment neplăcut din viața lui, dar și ce a învățat din această experienţă.

„O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un cicul. Pe vremuri se dădeau și inele de despărțire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea”, a povestit Daniel Pavel.

„A fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospeție. Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei.”, a mai declarat prezentatorul emisiunii Survivor România, citat de Click.

„Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară, la împlinirea a 40 de ani: „Mulțumesc, viață!'

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people