Xonia, declarații surprinzătoare despre eliminarea ei de la Survivor România: „Am fost un pericol pentru…”

Xonia a fost prima vedetă care a părăsit competiția Survivor România 2022.

Xonia, declarații surprinzătoare despre eliminarea ei de la Survivor România: "Am fost un pericol pentru..."

Xonia a fost prima vedetă care a părăsit competiția Survivor România 2022, după doar o săptămână petrecută în Republica Dominicană. Nominalizată spre eliminare alături de Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, Xonia a fost luată prin surprindere atunci când a aflat că trebuie să părăsească emisiunea concurs.

„Îmi iau la revedere? Nu cred!”, a spus Xonia cu lacrimi în ochi la auzul veștii.

„Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Xonia a vorbit într-un interviu acordat PRO TV despre problemele cu care s-a confruntat pe durata Survivor România 2022, dar și despre eliminarea ei ca urmare a propunerii făcută de Elena Chiriac.

„Am avut mari emoții la consiliu, când mi-a zis domnul Dan numele a trebuit să procesez câteva secunde informația. Am fost șocată! A fost cea mai frumoasă experiență până acum, mi-am dorit mult să fiu acolo. A fost extrem de greu, e mai greu ca la televizor. Elena m-a nominalizat pentru că am fost un pericol pentru ea. Am avut o presimțire, am avut o intuiție că Elena mă va propune”, a mai spus cântăreața.

Xonia a plecat în competiție în speranța că o va câștiga, însă concurenta a ales să participe trecând peste sfaturile medicului, și asta pentru că are probleme de sănătate care s-ar putea agrava în condițiile pe care le presupune emisiunea.

Pe scurt, Xonia suferă de o boală autoimună despre care a mai vorbit în trecut, refuzând, însă, să dea prea multe detalii. Artista urmează un tratament care să îi împiedice sistemul imunitar să atace organismul, după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu episoade foarte neplăcute. A fost cazul și atunci când aspectul său a fost modificat radical de problemele de sănătate, cu câțiva ani în urmă, fața umflată a cântăreței născând speculații că aceasta ar fi apelat la o serie de intervenții estetice nereușite.

„Așa cum am plecat așa am și venit, eu vroiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o reacție alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme. Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte cald în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforăie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!”, a povestit Xonia, la Pro TV.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people