Cu ce probleme de sănătate se confruntă Otilia după competiția Survivor România

Otilia a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă după competiția Survivor România.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Otilia după competiția Survivor România

Otilia a demonstrat pe parcursul Survivor România 2022 că poate trece prin cele mai grele provocări. Artista a fost eliminată din show pe considerente medicale, iar recent a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul emisiunii, însă și după ce nu a mai putut continua competiția din Republica Dominicană. 

Otilia a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram prin intermediul căruia face mai multe mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

„Bună dragilor, mi-a fost foarte dor de voi! După cum știți, din cauza unor probleme medicale, am fost eliminată seara trecută din competiția Survivor România. Am fost tratată în „mai multe reprize” cu antibiotice puternice, luate pe stomacul gol, însă infecția urinară și inflamația la ovare pe care le-am făcut fix înainte de competiție nu au cedat deloc. Tratamentul nu își făcea efectul din cauza condițiilor nefavorabile: ploaie, frig etc. Mai mult, am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac. Medicul a intervenit de urgență și mi-a dat un tratament care să îmi amelioreze durerile și să oprească sângerarea. Fiind suspectă de gastrită sau ulcer, medicul a luat decizia corectă de a mă scoate din competiție! Ps: Nu beau cafea, nu mai am voie, ci un amărât de ceai negru”, a scris Otilia pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Otilia Official (Bilionera) (@otilia.official)

După ce s-a aflat că Otilia nu mai poate continua competiția Survivor România 2022, artista nu a fost atât de surprinsă, dezvăluind faptul că se aștepta să se întâmple acest lucru. 

„Mă așteptam. Chiar în ultima săptămână știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele cred că sunt de prisos acum. Într-un fel, sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez.

Mă gândeam, cât timp am stat aici, doar la momentul în care pot să mânănc tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează încă câteva luni de regim alimentar”, a declarat Otilia.

Citește și:
Smiley, declarație surprinzătoare despre încetarea colaborării cu Marius Moga: „Ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși!'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people