Cați bani a câștigat Andreea Antonescu la Survivor România. Artista dezvăluie detalii despre competiția din Republica Dominicană

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența de la Survivor România 2021, unde și-a depășit limitele, dar și despre banii pe care i-a câștigat de pe urma efortului depus.

Cați bani a câștigat Andreea Antonescu la Survivor România. Artista dezvăluie detalii despre competiția din Republica Dominicană

Andreea Antonescu a fost una dintre concurentele Survivor România 2021 care a plecat cu cea mai mare dorință de a câștiga. Cu toate că era extrem de motivată să ajungă în finală, artista a suferit o accidentare care nu i-a mai permis să intre în joc. Astfel, după 3 săptămâni de competiție, vedeta a fost eliminată.

Andreea Antonescu, despre banii câștigați la Survivor România

Recent, Andreea Antonescu a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruță” despre experiența trăită la Survivor, dar mai ales despre banii pe care i-a câștigat în urma competiției. Vedeta a recunoscut că Survivor România 2021 a fost una dintre cele mai dificile provocări prin care a trecut, însă efortul depus pare să fi meritat. Vedeta a făcut declarații și despre suma de bani cu care a fost plătită.

„Ai câștigat bine la Survivor?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. „A fost a doua oară în viața mea, serios vorbind, când am dat o sumă pe care eram convinsă că mi-o refuză oamenii. Și a fost a doua oară în viața mea când mi-a fost acceptată”, a spus cântăreața.

De asemenea, cântăreața a spus că experiența de la Survivor România a determinat-o să aprecieze mai mult viața pe care o are și este pregătită să se confrunte cu provocări și mai dificile. Andreea a precizat către telespectatori că ceea ce se vede la televizor este doar o mică parte din ceea ce se întâmplă real, în Republica Dominicană.

„Vreau să încep prin a spune că tot ce se întâmplă acolo și tot ce se vede la televizor este sută la sută real. A fost pentru prima dată când am realizat că, în realitate, traseele sunt mult mai mari decât să văd la televizor. În general toate platourile de televiziune par mult mai mari pe sticlă decât în realitate. Vreau să înțelegeți că, la televizor, sunt difuzate doar patru ore, patru zile pe săptămână, în condițiile în care noi stăm pe insulă 24 din 24, șapte zile pe săptămână!”, a declarat vedeta.

Vedeta a vorbit și despre condițiile precare cu care s-a confruntat în competiția din Republica Dominicană. Andreea Antonescu a susținut că a avut nevoie de un psihic foarte puternic pentru a face față lipsei de somn, hrană și igienă.

„E greu să fii doar tu cu gândurile tale, cu oameni pe care nu-i cunoști, să nu ai nimic, iar singurul lucru frumos pe care să-l aștepți în fiecare zi să fie apusul. Consider că trebuie să ai un psihic foarte puternic pentru a rezista pe insulă! Nu vă puteți imagina cum este să dormi pe scânduri, să nu ai dușuri, gel de duș, săpun, șampon, să te plouă când dormi, să nu ai haine de schimb, să ai practic… nimic!”, a mai povestit Andreea Antonescu

Citește și:
Mesajul lui Mircea Lucescu din Kiev, după ce Ucraina a fost atacată de Rusia: „Nu sunt laș'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people