Mesajul lui Mircea Lucescu din Kiev, după ce Ucraina a fost atacată de Rusia: „Nu sunt laș”

Mircea Lucescu se află la Kiev și a transmis un mesaj românilor, după ce Ucraina a fost atacată de Rusia în noaptea de miercuri spre joi.

Mesajul lui Mircea Lucescu din Kiev, după ce Ucraina a fost atacată de Rusia: "Nu sunt laș"

Mircea Lucescu a transmis un mesaj din Kiev, la doar câteva ore după ce Ucraina a fost atacată de Rusia. Antrenor de ani buni în Donețk și acum tehnicianul lui Dinamo Kiev, acesta a spus că nu se gândește să părăsească țara și să se întoarcă în România.

Mircea Lucescu se află în Kiev

Antrenorul se află la Kiev, mai exact la Koncha-Zaspa, zona unde se găsește centrul de pregătire al clubului. Lucescu s-a întors luni seara în Ucraina, după ce a fost plecat cu echipa sa în Antalya. Antrenorul în vârstă de 76 de ani a locuit la Koncha-Zaspa din vara lui 2020, perioadă în care a semnat cu Dinamo Kiev.

„Cum să vin în România?! Păi să plec așa… Eu nu sunt laș! Nu am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. Aș da un exemplu negativ pentru toată lumea, de frică, de panică, de neseriozitate. Cum să fac așa ceva?! Să sperăm că n-o să fie nimic și se vor potoli oamenii ăștia mari și fără minte. Să sperăm că o să le vină mintea la cap”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Ucraina a fost atacată de Rusia în noaptea de miercuri spre joi. Mai multe rachete au lovit baze militare și aeroporturi în apropiere de Kiev. De asemenea, trupele militare rusești au trecut granița din Belarus și Crimeea. La scurt timp după atac au fost raportate și primele decese. Locuitorii Kievului fug din oraș și se adăpostesc în adăposturile antiaeriene. Alții formează cozi lungi la bănci, supermarket-uri și benzinării. Unii își iau mașinile și fug spre vest.

Într-o declarație TV înainte de zori, președintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia nu intenționează să ocupe Ucraina și a cerut ca armata să depună armele.

Citește și:
Robert Niță se confruntă cu probleme de sănătate după Survivor România: „Am suferit o intervenție chirurgicală'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people