Robert Niță se confruntă cu probleme de sănătate după Survivor România: „Am suferit o intervenție chirurgicală”

Robert Niță a vorbit despre experiența de la Survivor România și problemele de sănătate cu care se confruntă după provocarea din Republica Dominicană.

Robert Niță se confruntă cu probleme de sănătate după Survivor România: "Am suferit o intervenție chirurgicală"

Fostul fotbalist Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România la începutul lunii februarie. Concurentul din echipa Faimoșilor a părăsit competiția din cauza unei accidentări la picior, care nu i-a mai permis să continue. După experiența din Republica Dominicană, Niță a declarat că are și acum probleme de sănătate. După ce s-a întors în România, el a început mai multe investigații medicale.

Robert Niță are probleme de sănătate după experiența de la Survivor România

Robert Niță a acceptat cu inima deschisă provocarea de la Survivor România, emisiunea de la PRO TV. Fostul jucător de la Rapid s-a făcut remarcat în primele jocuri, însă o accidentare la picior i-a pus capăt visului de a fi următorul câștigător al competiției. Acesta a părăsit jungla după 21 de zile.

„Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală”, a spus Niță în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro.

Cu toate că s-a confruntat cu situații limită, Robert Niță a declarat că dacă ar fi fost sănătos, s-ar reîntoarce și acum în jungla din Republica Dominicană.

„E o experiență senzațională. Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie! Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri”, a mai spus fostul atacant.

Întrebat cum s-a descurcat cu condițiile precare de la Survivor România, Niță a mărturisit că el și toți participanții dormeau pe jos, fără un acoperiș normal deasupra capului. În ceea ce privea igiena, condițiile de la Survivor România i-a împins să își depășească limitele și să accepte locul în care se află. Potrivit sportivului, concurenții se spălau cu apă din mare.

„Luam apă din mare, făceam focul, o fierbeam și obțineam sare. Băgam mâna și ne spălam că apa era la discreție, făceam gargară și aia era! N-ai nimic acolo, nici unghieră, nici gel de duș, nici măcar prosop. Făceai baie în mare și te uscai la soare”, a dezvăluit acesta.

Una dintre cele mai grele probleme ale concurenților a fost, cu siguranță, lipsa hranei. După primele zile de competiție, concurenții și-au exprimat dificultatea în ceea ce privește lipsa unei mese obișnuite. Ba mai mult, mâncarea puțină și eforturile depuse pe traseu au fost unele dintre cele mai mari provocări.

„În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez! Adunate! În funcție de cum câștigam recompensa. Prima recompensă a fost după cinci zile, jumătate de kilogram de orez și 500 ml de ulei. Am stat doar trei săptămâni și am slăbit zece kilograme! Am făcut și supă, și ghiveci de legume, dovlecei, cartofi prăjiți. În rest, aveam cocos la discreție! Nuca de cocos crudă te termină la stomac. După ce-am avut și foc, după patru zile, cocosul era delicatesă”, a spus Robert Niță în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu.” Apoi a câștigat iar orez, dar și o ladă de legume.

Citește și:
Cum se menține în formă, la 53 de ani, Ramona Bădescu: „De ceva timp am început să apelez la botox…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people