Xonia, adevărul despre experiența Survivor: „De 10 ori mai rău”

Xonia a povestit despre marea provocare Survivor, unde emoțiile au fost trăite la maxim. Artista a oferit detalii neștiute despre experiența din Republica Dominicană.

Xonia, adevărul despre experiența Survivor: "De 10 ori mai rău"

Xonia a trecut prin cea mai mare provocare, însă experiența Survivor România s-a terminat pentru artistă după o săptămână. Vedeta a vorbit deschis despre momentele pe care le-a trăit în timpul jocurilor și cum a reușit să își depășească limitele.

Xonia a vorbit despre emoțiile din Survivor

Artista a oferit câteva detalii despre experiența din Republica Dominicană și a spus adevărul din spatele culiselor. În cadrul unui interviu pentru click.ro, vedeta a mărturisit că atât ea, cât şi ceilalţi Faimoşi au trăit în condiţii extrem de grele.

„Cel mai greu, sincer, a fost că nu am putut să îmi iau „La revedere” cum trebuie de la echipa mea atunci când am aflat că am fost eliminată. Mi-ar fi plăcut să pot să am mai mult timp în acel moment. Totul la Survivor este greu, nu vă dați seama că este mai greu decât ce vedem la televizor. Nu aveam căldură noaptea, iar seara se face foarte frig. Da… e totul așa cum se vede la televizor, dar de 10 ori mai rău. Să nu mai spun că nu avem mâncare, decât dacă suntem norocoși, o lingură de orez pe zi, asta în cel mai fericit caz”, a declarat cântăreața.

În ceea ce privește competiția, Xonia a spus că nu s-a simțit niciodată amenințată de concurentele din echipa Războinicilor. Artista a declarat că a intrat în competiție fără teamă și a urmat un joc în care cu toții și-au analizat punctele tari și slabe.

„Nu mi-a fost frică de nimeni. Puteam să mă lupt cu oricare fată din echipă. Însă, era foarte important să analizăm fiecare adversar, să vedem care erau punctele lor slabe și să vedem cine din echipa noastră se potrivește cel mai bine ca să putem câștiga puncte. Echipa Războinicilor a avut un avantaj, pentru că ei au stat să ne analizeze și să ne studieze înainte de a ajunge pe insulă, pentru că noi am fost anunțați înaintea lor și ne puteau urmări pe conturile de socializare să vadă cum se pregătește fiecare”, a spus Xonia.

Citește și:
Legătura neașteptată dintre mezzosoprana Andreea Ilie și „matinalul' Răzvan Simion

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people