Daniel Pavel, dezvăluiri despre ce vom vedea în următoarele ediții Survivor România: „Vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut…”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a făcut dezvăluiri despre ce vom vedea în următoarele ediții.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre ce vom vedea în următoarele ediții Survivor România: "Vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut..."

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a făcut dezvăluiri despre ce vom vedea în următoarele ediții ale show-ului fenomen care se bucură de atâta popularitate.

După cea mai recentă ediție a emisiunii, Dan Pavel, prezentatorul show-ului „Survivor România”, a intrat cu Zanni în direct la Survivor ExtraShow și a vorbit despre ce urmează să vedem în următoarele ediții.

„Luptă, nu se lasă unii pe alții, s-au specilizat în câmpul muncii, fac probele mult mai bine, aleargă mai bine, sunt mai îndemânatici, așa că luptele nu pot să fie decât mai intense. Toți acești hormoni se descarcă în sânge mai puternic, adrenalina urcă, vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut, vor apărea maniere de a te raporta la joc, așa că este un fenomen media și un fenomen social”, a declarat Daniel Pavel potrivit protv.ro.

Se pare că, în curând, vom asista la unele schimbări importante în echipele care participă la Survivor România, în special în ceea ce privește echipa Faimoșilor.

24 de concurenți s-au aflat la startul noului sezon Survivor România. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV, și anume: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Din echipa RĂZBOINICILOR fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Așa cum cei care se uită la emisiune știu deja, mai mulți concurenți au părăsit competiția atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor, unii fiind eliminați în urma voturilor, alții din motive medicale sau pentru că au dorit să părăsească emisiunea. Este vorba despre Xonia, Robert Niță, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu din echipa Faimoșilor și Liviu Mihalca, Angele Forero și Ana Dobrovie din echipa Războinicilor.

Se pare însă, conform publicației click.ro, că în curând componența echipelor se va schimba, iar două tinere cunoscute se vor alătura echipei Faimoșilor.

Ar fi vorba despre Ştefania Stănilă, în vârstă de 24 de ani, campioană la gimnastică artistică, cu multe medalii câştigate la concursurile de gimnastică din ţară şi în străinătate.

Cel de-al doilea nume vehiculat este Chelsea Gandrabura, în vârstă de 21 de ani, jucătoare de polo la CS Dinamo Bucureşti, face parte din echipa naţională de polo şi care a mai participat şi la emisiunea „Splash, Vedete la apă” de la Antena 1.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people