Cu ce problemă medicală se confruntă Roxana Ciuhulescu după ce a părăsit Survivor România

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din Survivor România pe considerente medicale.

Cu ce problemă medicală se confruntă Roxana Ciuhulescu după ce a părăsit Survivor România

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din Survivor România pe considerente medicale în cadrul emisiunii ce a fost difuzată de Pro TV pe 24 ianuarie.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, Daniel Pavel a dat atunci startul Consiliului cu o veste dură pentru Roxana Ciuhulescu: „Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic și a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu în cadrul emisiunii.

Și echipa care se ocupă de conturile de socializare ale Roxanei Ciuhulescu pe perioada participării ei la competiție a postat atunci un mesaj adresat fanilor.

„Să accepți provocările vieții și să primești cu bucurie toate experiențele și lecțiile pe care ți le oferă.
Roxana a părăsit în această seară @survivorromania.oficial, din motive medicale.
Acasă o așteaptă familia, prietenii și mai ales cei doi copii minunați ai săi!”

Roxana Ciuhulescu s-a întors în România, însă se pare că problemele de sănătate nu sunt deloc neglijabile.

Aceasta este suspectă că ar avea o ruptură de menisc sau de ligamente, va trebui să facă un RMN pentru a afla, cu exactitate, cu ce se confruntă. Iar, în urma investigațiilor medicale, se va decide dacă are nevoie sau nu de o eventuală operație.

24 de concurenți s-au aflat la startul noului sezon Survivor România. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV, și anume: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Din echipa RĂZBOINICILOR fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people