Câți bani ar fi câștigat CRBL pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

CRBL a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale.

Câți bani ar fi câștigat CRBL pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

Săptămâna aceasta a venit cu o mare surpriză pentru fanii emisiunii de la PRO TV: CRBL a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale.

„În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale. În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

CRBL a fost vizibil emoționat și întristat la auzul veștii, recunoscând că nu se aștepta la un asemenea deznodământ al participării sale la Survivor România.

„Am început lupta acum mult timp alături de Faimoși și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor alături de ei și că urmează să îmi revin. Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv, degeaba i-am dat comenzi, nu am fost ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă pentru că am stat mult, am tras mult și am dorit mult să mă joc”, a declarat CRBL la auzul veștii.

„Mi-am dorit și îmi doresc în continuare, dar văd că nu mai pot vorbi la prezent, ci la trecut. Mi-am dorit mult de tot finala, tot ce înseamnă experiența asta Survivor. Nici nu pot să îmi imaginez că ăsta a fost ultimul meu traseu, ultima mea intrare pe traseu. Este ultimul consiliu alături de ei, de toți.

E foarte trist pentru mine să plec pe motiv de sănătate, pentru că mai aveam de arătat pe traseu, nu am apucat și eu măcar o dată să lupt pe traseu împotriva lui TJ. Ne doream amândoi treaba asta. Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală. Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică”, a spus CRBL înainte de a-și lua la revedere de la cei alături de care a concurat la Survivor.

CRBL a fost concurent în cadrul Survivor România timp de 12 săptămâni, iar participarea la competiția din Republica Dominicană i-a adus o sumă considerabilă, așa cum scrie presa mondenă, chiar dacă nu a câștigat marele premiu.

Potrivit showblitz.ro, artistul ar fi negociat un contract cu un onorariu de aproximativ 4000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show. Astfel, după cele 12 săptămâni, CRBL ar fi obținut în jur de 48.000 de euro.

Citește și:
Fostul Principe Nicolae și soția lui au devenit din nou părinți. Ce nume au ales pentru băiețelul lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people