Andreea Bălan, declarații sincere despre problemele cu care se confruntă ca mamă singură

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara, care au petrecut majoritatea timpulul cu mama lor

Andreea Bălan, declarații sincere despre problemele cu care se confruntă ca mamă singură

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz, care de-a lungul timpului a fost în atenția publicului în ceea ce privește viața amoroasă. Cântăreața a trecut prin momente dificile, divorțul de George Burcea finalizându-se recent.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara, care au petrecut majoritatea timpulul cu mama lor. Artista a vorbit în repetate rânduri de faptul că este recunoscătoare că a avut-o alături pe mama ei pentru a-i fi de ajutor, iar ulterior a angajat și o bonă pentru micuțe.

„Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Andreea Bălan a vorbit deschis și despre sprijinul pe care îl are din partea mamei ei, dar și despre faptul că a ales să angajeze o bonă.

„Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni”, a declarat artista pentru sursa citată.

George Burcea a obținut custodia comună a fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan

După mai bine de doi ani de când George Burcea și Andreea Bălan au depus actele de divorț, instanța s-a pronunțat cu privire la procesul celor doi, dar și cu privire la custodia celor două fete pe care le are fostul cuplu.

Potrivit deciziei judecătorești, custodia fetițelor este comună, iar domiciliul acestora va rămâne la mamă, adică la Andreea Bălan. George Burcea a postat pe contul lui de Facebook un mesaj prin care își exprimă bucuria cu privire la decizia instanței.

„Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină”, își începe George Burcea mesajul.

Actorul a ținut să transmită un mesaj părinților care se află în aceeași situație cu el, sfătuindu-i să nu se lase influențați de alte persoane, nici măcar de cele din familie.

„Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul că aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar). Și mai important decât atât… (cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grijă de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic”, a scris actorul.

George Burcea mai spune că cel mai important lucru pentru el îl reprezintă sănătatea psihică a copiilor săi, dar că este foarte fericit că, în sfârșit, a obținut custodia comună a fetițelor.

„Pe lângă frustrare, mai apare un factor foarte important, sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu – de „x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări… căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog”.

„Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și, ca sfat,…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil….. sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste si zâmbete să ne fie.”, a declarat George Burcea pe Facebook.

George Burcea și Andreea Bălan s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, iar la începutul anului 2020 s-au despărțit. Cântăreața a confirmat la vremea respectivă informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Au împreună două fete, pe Ella și pe Clara.

Citește și:
Vlad Gherman, declarație surprinzătoare despre Cristina Ciobănașu, la un an de când s-au despărțit: „M-a ajutat să mă dezvolt…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people