George Burcea, declarații controversate după divorțul de Andreea Bălan: „Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie”

George Burcea a făcut o serie de declarații controversate cu privire la divorțul de fosta lui parteneră, Andreea Bălan.

George Burcea, declarații controversate după divorțul de Andreea Bălan: "Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie"

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a încheiat, după doi ani în care separarea lor a fost mediatizată. După câteva zile de când a devenit oficial singur, fostul soț ala artistei a făcut o serie de declarații controversate despre căsnicia lui. Într-un interviu pentru Fanatik, Burcea a spus că nu a simțit divorțul ca pe o luptă, ci a văzut egoul fostei partenere.

George Burcea, primele declarații după divorțul de Andreea Bălan

George Burcea a dezvăluit detalii despre relația cu Andreea Bălan și a precizat că s-a simțit mai mult nevoit să se căsătorească cu ea. Ba mai mult, se pare că cei doi ar fi avut multe probleme în cuplu înainte de a-și uni destinele în fața altarului. După cinci ani de relație, în care vedeta a adus pe lume două fete, au decis să se căsătorească. Totuși, în același an, George Burcea și Andreea Bălan au surprins cu anunțul divorțului.

„Eu nu aș numi doi ani de luptă, le-aș zice doi ani de ego. Greșeala mea foarte mare a fost că eu niciodată nu mi-am dorit să fac jocul presei. Înțeleg lucrurile, dar nu am vrut să îl fac și poate am greșit. Ceea ce m-a dus la o relație foarte destabilizată cu presa, iar asta a făcut ca în momentul în care a apărut o știre, presa știind că sunt greu de contactat și că nu vorbesc, să scrie unele lucruri. Eu cred foarte mult, și o spun din propria experiență, că la un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două. Este un mix de probleme, e un cumul de factori care se adună de-a lungul mai multor ani, luni, și care afectează relația. Oamenii din exterior nu înțeleg prea bine acest lucru. La noi a fost un cumul de factori, nu vreau să dezvolt.”, a spus George Burcea pentru Fanatik.

George Burcea a susținut că mariajul cu Andreea Bălan a fost ceva forțat, dând vina pe dorința aprinsă a artistei de a se vedea mireasă.

„Aici e un subiect sensibil, sincer. Pentru că dacă ne-am căsătorit nu înseamnă că lucrurile erau bune înainte de asta. Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie să ne căsătorim. Ca să nu spun că a trebuit să ne căsătorim. Din cauza unei dorințe ale unui om. Nici măcar ca să ne reparăm relația.”, a spus actorul.

Detalii despre relația cu Viviana Sposub

În ceea ce privește relația cu Viviana Sposub, George Burcea a spus că nu se aștepta ca după participarea la „Ferma” să se îndrăgostească și să aibă o relație cu prezentatoarea TV. Totuși, când vine vorba de căsătorie, actorul a spus că nu se mai grăbește să facă acest pas.

„Nu sunt bărbat liber pentru că sunt cu Viviana! (râde, n. red.) Eu cred că lucrurile trebuiesc luate pas cu pas, sincer. Și cred că este timpul ca eu să nu mă mai grăbesc în ceea ce privește căsătoria. Cred că e nevoie de timp și de răbdare. Înainte să merg la Ferma, sincer, am și vorbit cu un amic de-al meu care este și nașul fetiței mele cele mici, și i-am zis că merg acolo să le iau banii, nu ca să mă îndrăgostesc. Veneam după o perioadă nu tocmai bună, voiam doar să îmi fac doar treaba, să îmi dau sufletul pe post și să artă cum sunt eu de fapt. Și, sincer, să primesc banii pentru care munceam. Doar că, uite, de fiecare dată când zici că nu vei face ceva, fix aia se întâmplă.”, a mai spus acesta.

Citește și:
Mărturisirea făcută de Andreea Antonescu despre relația cu iubitul ei: „Îmi doresc să mă recăsătoresc'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people