Mărturisirea făcută de Andreea Antonescu despre relația cu iubitul ei: „Îmi doresc să mă recăsătoresc”

Andreea Antonescu a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu noul ei partener. Ce a dezvăluit cântăreața?

Mărturisirea făcută de Andreea Antonescu despre relația cu iubitul ei: "Îmi doresc să mă recăsătoresc"

Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea atunci când a mărturisit că are un nou iubit. Cântăreața a povestit, în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D faptul că partenerul ei de viață este jurnalist, însă nu a dorit să îi dezvăluie și identitatea acestuia. 

Acum, Andreea Antonescu a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu partenerul ei. În cadrul unui interviu pentru playtech.ro, cântăreața în vârstă de 39 de ani a povestit că ea și iubitul ei sunt de trei luni într-o relație și că își dorește să se recăsătorească, dar și să mai aibă un copil. 

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a declarat Andreea Antonescu.

Artista a adăugat că actualul partener o cunoaște pe mama ei, în vreme ce fiicei sale, Sienna, nu i-a spus încă faptul că este într-o relație cu el.  

Andreea Antonescu și fostul ei partener, Traian Spak, au decis să să despartă în anul 2019. În acte, artista încă mai este căsătorită, însă a menționat că divorțul se va pronunța curând. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, continuă să se preocupe împreună de creșterea și educația fiicei lor, Sienna. 

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Nu avem asupra a ce să revenim! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni. Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oameni maturi cu planuri de viitor separate! Nu sunt persoana care să revină asupra unei hotărâri gândite o perioadă lungă de timp și nici nu reacționez la impuls! Divorțul se va pronunța curând! Eu îmi doresc să-mi refac viața”, a adăugat Andreea Antonescu pentru playtech.ro. 

Citește și:
Delia, dezvăluiri despre momentele în care se confruntă cu anxietate: „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people