Afirmații negative care te împiedică să ai o nouă relație de cuplu. Ce trebuie să nu-ți mai spui

Aceste afirmații negative îți pun bețe în roate. Chiar dacă întâlnești persoana potrivită, există șanse mari să îți sabotezi singură relația.

Afirmații negative care te împiedică să ai o nouă relație de cuplu. Ce trebuie să nu-ți mai spui

Puterea minții este extraordinară. Ea te ajută să te motivezi, să faci față situațiilor dificile, să explorezi resurse. Pe lângă partea pozitivă, mai este și una negativă în care îți faci rău singură. Căci afirmațiile negative te dau înapoi, te fac să te critici, să fii foarte circumspectă în legătură cu noile contexte sau noile persoane pe care le întâlnești. Iar dacă ești sigură și îți dorești sincer să fii în cuplu, e necesară o curățenie generală. Un detox mental de toate aceste fraze care îți taie aripile înainte să le deschizi.

Nu am noroc

Este o mantră pe care ți-o zici continuu. Că tu ești o persoană de calitate, un om ok și nu ai deloc noroc. Aceasta este practic o plasare a responsabilității în exterior. Soarta, norocul nu sunt de partea ta. Ca și cum tu nu ai avea posibilitatea să alegi. Sau nu vezi semnalele de alarmă ce cu siguranță se fac simțite chiar de la începutul interacțiunii. Este mai util să îți setezi mental ce tip de bărbat îți dorești și să nu mai ierți pe bandă rulantă fapte în legătură cu care ți-ai sfătui cea mai bună prietenă să își vadă de drum…

După ce rezolv…

Ești atât de prinsă în problemele sau obiectivele tale încât din start excluzi relația, un partener de cuplu stabil, nu aventuri de-o noapte sau prieteni cu beneficii. Ai o listă mare de task-uri și ți-ai propus că după ce le bifezi pe fiecare vine rândul și relației. Dar te-ai întrebat dacă nu cumva prioritizarea este deficitară? Mai ales că viața oferă tot felul de provocări, ai diverse ambiții și mereu apare câte ceva de rezolvat.

Nu sunt în stare…

… să mențin o relație, să construiesc o relație, să atrag un bărbat. Poate că te raportezi la vechi greșeli din trecut, unde știi clar care ți-a fost contribuția la eșuarea poveștii romantice. Dar tu nu mai ești persoana de atunci. Privește-o cu ochi blânzi pe fata de atunci, atât a știut și a putut ea. Azi poți face diferit tocmai pe baza celor învățate.

Eu niciodată…

Și aici limitările sunt foarte diverse. Eu niciodată nu aș ieși cu o persoană mai mică de vârstă decât mine, cu un prieten din copilărie, un vecin, un bărbat mai scund decât mine sau de aceeași înălțime. Nu aș ieși niciodată la o întâlnire aranjată, nu aș face niciodată primul pas, nu aș încerca niciodată o aplicație de dating. Îți pui diferite bariere care reduc șansele de a cunoaște pe cineva sau a descoperi dacă vă potriviți sau nu.

Citește și:
Infidelitate emoțională? Cum îți înșeli partenerul chiar dacă nici măcar nu atingi un alt bărbat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle