Sunt adevărate semnale de alarmă! Discuții la prima întâlnire care ar trebui să-ți dea de gândit

Prima întâlnire poate fi un bun indicator în ceea ce privește bărbatul cu care ai ieșit. Discuțiile avute au șansa să scoată la iveală diferite aspecte sensibile, deloc agreabile pentru tine.

Sunt adevărate semnale de alarmă! Discuții la prima întâlnire care ar trebui să-ți dea de gândit

Când te gândești la prima întâlnire îți apare pe ecranul mental o imagine încărcată de emoții, gesturi stângace? Indiferent de vârsta pe care o ai sau gradul de timiditate, pe lângă testarea chimiei dintre voi, folosește această primă întrevedere și ca pe o modalitate de a aduna informații. Uneori este el suficient de deschis și abordează singur temele care te interesează, alteori ghidezi tu discuția în direcția dorită. Și, foarte important, nu ignora semnalele de alarmă păcălită de efectul de halou. Poate fi un bărbat atractiv, are un set anume de calități, iar de aici generezi un câmp general pozitiv care poate fi sau nu în acord cu realitatea. Sau, pe scurt, dacă e frumos atunci sigur e și bun.

Viziunea tradiționalistă

Punctează cât se poate de clar cum privește el bărbații și femeile, care este locul și rolul femeii într-o relație sau în societate. Își dorește varianta tradiționalistă în care bărbatul e capul familiei, el o conduce, femeia se ocupă de copii, gospodărie, iar ambițiile ei personale și profesionale se disipă.

Nevoia de control

Recunoaște că este foarte gelos. Se aprinde repede dacă partenera lui doar discută cu cineva de sex masculin la o petrecere. Dacă nu îi oferă o cantitate mare de atenție. Pentru el este un lucru normal să o verifice, limitele legate de intimitate nu prea există (vrea să îi controleze telefonul). Iar ea trebuie să îl informeze legat de fiecare pas pe care îl face. De asemenea nu acceptă în jurul partenerei sale prieteni de sex masculin. Și un grad mare de independență al femeii, inclusiv financiar, îl face să se simtă inconfortabil.

Face planuri mărețe

Poate vă cunoașteți de la serviciu. Aveți un grup comun de prieteni, deci nu ar fi prima dată când vă vedeți. Însă e prima întâlnire în doi. Cu toate astea se aventurează în promisiuni și planuri fezabile pentru un cuplu cu minim istoric. Face referire la o vacanță posibilă peste câteva luni, momentul când îi vei cunoaște familia etc. Ori proiectează asupra ta un ideal de relație pe care și-o dorește enorm și e cu mulți pași înainte față de ritmul firesc. Ori e o tehnică de amăgire care uneori chiar funcționează.

Subliniază insistent cât este de ocupat…

… ca și cum nu și-ar dori să îți creeze așteptarea că vă veți vedea des. Impune o anumită distanță, atât de ferm încât te blochează, îngheți, ori îți vine să faci câțiva pași în spate. Sau arată clar că weekend-urile sunt pentru prietenii săi, distracție, vrea să se odihnească etc orice alt plan care în mod evident nu te include și pe tine.

Este lăudăros

Aproape că își pune pe masă extrasul de cont. În câteva minute știi deja cât câștigă, exact ce face la serviciu, ce proprietăți are, în ce vacanțe scumpe a mers și vrea să plece cât mai curând, cât costă mașina, ceasul etc. Poate fi un bărbat materialist sau unul foarte nesigur care folosește partea financiară ca pe o modalitate de valorizare.

 

Citește și:
Cum să ai grijă de tine și să te protejezi în avans în cazul unei despărțiri

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle