Amalia Năstase, detalii neștiute despre divorțul de Ilie Năstase: „Cea mai grea decizie…”

Amalia Năstase a oferit noi declarații sincere despre divorțul de Ilie Năstase. Fosta soție a marelui tenismen a susținut că a fost cea mai grea decizie pentru ea, însă viața trebuie trăită din plin.

Amalia Năstase, detalii neștiute despre divorțul de Ilie Năstase: "Cea mai grea decizie..."

Amalia Năstase a vorbit deschis despre separarea de Ilie Năstase, cu care a fost căsătorită timp de 7 ani. Vedeta a făcut noi confesiuni în cadrul podcast-ului găzduit de Otniela, unde a mărturisit cât de mult a afectat-o divorțul. Cu toate că în acea perioadă ea și Ilie Năstase formau cel mai longeviv cuplu, după 14 ani de relație au decis să meargă pe drumuri separate.

Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul găzduit de Otniela.

Amalia Năstase, confesiuni despre divorțul de Ilie Năstase

De asemenea, Amalia Năstase i-a mărturisit Otnielei că a fi soția unuia dintre cei mai mari sportivi din lume nu a fost deloc ușor. Vedeta a declarat că, la începutul relației cu Ilie Năstase, simțea că nu face parte din lumea partenerului ei. Ba mai mult, preț de ceva timp a crezut că este judecată de persoanele care o înconjurau.

Cu toate acestea, cel mai greu a fost divorțul. Amalia Năstase vorbește și acum cu emoție în glas despre acele momente de cotitură. Anunțul despărțirii celor doi a fost un șoc pentru lumea mondenă, însă vedeta nu are regrete. Ba mai mult, cei doi au rămas în relații bune și comunică deschis pentru a-și crește cele două fiice.

Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: ‘Unde te duci, ești nebună, ai copii!’. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. (…) La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ‘Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț’. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal.”, a dezvăluit Amalia Năstase.   

Citește și:
Cine ar fi cele două noi concurente Survivor, ce se vor alătura echipei Faimoșilor

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people