Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, mărturisire surprinzătoare despre Lavinia Pîrva

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea pe care a făcut-o despre Lavinia Pîrva.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, mărturisire surprinzătoare despre Lavinia Pîrva

Alex Delea a reușit să surprindă pe toată lumea cu o mărturisire neașteptată pe care a făcut-o despre Lavinia Pîrva. Ce a dezvăluit câștigătorul competiției Survivor România 2022 despre soția lui Ștefan Bănică?

Alex Delea a fost invitat în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV și a acceptat provocarea sosurilor iuți. Câștigătorul Survivor România 2022 a fost întrebat cine este femeia din showbiz de care a fost îndrăgostit în secret, iar el a recunoscut că a fost vorba despre Lavinia Pîrva. Tânărul a mărturisit că nu i-a scris niciodată artistei, însă îi apreciază cariera muzicală. 

„Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, dacă faci cunoștință cu mine, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam ce superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris. E foarte plăcută și îmi place de ea”, a spus Alex Delea în emisiunea „La Măruță.”

Alex Delea și Elena Chiriac au fost finaliștii competiției Survivor România 2022, tânărul reușind să cucerească marele titlu, dar și cecul în valoare de 100.000 de euro. După terminarea competiției, la întoarcerea în țară, au existat o serie de zvonuri cu privire la faptul că ar fi într-o relație, având în vedere că au fost surprinși împreună în mai multe ipostaze. 

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a acordat un interviu publicației VIVA! în care a vorbit deschis despre relația cu Elena Chiriac și zvonurile apărute pe această temă.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! (zâmbește)”, a declarat tânărul.

Citește și:
Declarația cu care Gina Pistol și-a surprins fanii: „Logodnica lu Andrei Tiberiu Maria'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people