Declarația cu care Gina Pistol și-a surprins fanii: „Logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria”

Gina Pistol și-a surprins fanii cu o declarație amuzantă.

Declarația cu care Gina Pistol și-a surprins fanii: "Logodnica lu' Andrei Tiberiu Maria"

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar împreună se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de fiica lor, Josephine. Artistul și prezentatoarea TV și-au mărit familia în urmă cu un an, trăind acum cele mai frumoase clipe din viața lor.

Gina Pistol are o relație foarte specială cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și îi surprinde cu multe declarații amuzante, povestind diverse întâmplări din viața ei.

Zilele trecute, Gina Pistol a povestit amuzată că a fost foarte surprinsă să observe că nu se află pe lista vedetelor feminine nominalizate la Premiile Radar de Media 2022, la categoria cele mai sexy femei din România.

Astfel, prezentatoarea s-a gândit să organizeze chiar pe contul ei de Instagram o votare inedită și să se treacă pe listă, dar nu o dată, ci de nouă ori cu diverse apelative.

Marea surpriză a fost însă când pentru una dintre căsuțe – pe lângă „Gina Pistol, Georgeta Pistol, eu, tot io, fata lu’ mama, iubita lui Smiley, mama la Josephine, sora lu’ George” – ea a trecut logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria (acesta find numele real al lui Smiley).

Părerile fanilor au fost împărțite, mulți considerând că faptul că Gina Pistol a trecut că este logodnica lui Smiley este doar o glumă, în timp ce alții au considerat că prezentatoarea a dezvăluit din neatenție acest aspect important din viața ei personală.

Ce spun Smiley și Gina Pistol despre căsătorie

Smiley și Gina Pistol au fost invitați recent într-o emisiune TV și au vorbit despre un subiect pe marginea căruia li se adresează mereu întrebări, în special din partea fanilor: căsătoria. Cei doi au mărturisit că pentru ei acest pas reprezintă doar o formalitate.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley în cadrul interviului.

Același punct de vedere l-a avut și frumoasa prezentatoare de la Antena 1.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina Pistol.

Citește și:
Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people