Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit în 2017, iar în luna mai a anului 2020 au devenit părinți.

Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit în 2017, iar în luna mai a anului 2020 au devenit pentru prima dată părinți, modelul aducând pe lume o fetiță, Katia.

Cei doi au o relație de invidiat, chiar dacă între ei există o diferență considerabilă de vârstă de 15 ani. Bogdan Vlădău și fotomodelul Gina Chirilă s-au căsătorit civil în vara lui 2017, chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar Vlădău, cunoscut pentru apariția în emisiuni precum Burlacul și Vara Ispitelor, recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook.

„Ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit”, a explicat în urmă cu câteva luni în podcastul lui Damian Drăghici.

Cei doi au fost invitați recent în emisiunea lui Cătălin Măruță și au vorbit deschis despre momentele plăcute, dar și cele mai puțin drăguțe din relația lor, amândoi recunoscând deschis că sunt persoane geloase.

„Lucrez la asta. Uite, am studiat Psihologia și în psihologie se spune că de fapt am o problemă cu mine, de asta aș fi geloasă. Asta e adevărat, lucrez la asta, sunt mult mai bine acum, dar tot sunt geloasă. Nu făceam crize mari, dar eram geloasă, da. Era și cazul, adică… Bogdan Vlădău!”, a declarat Gina Chirilă în emisiune.

Și partenerul ei de cuplu a recunoscut că are momente în care este gelos, însă are alt mod de a se manifesta decât soția lui.

Și eu sunt gelos, dar mă manifest mai puțin vehement. Dacă îmi zice pe numele meu, clar e supărată”, a recunoscut Bogdan Vlădău.

În podcastul lui Damian Drăghici, Bogdan Vlădău a vorbit și despre momentul în care au devenit părinți și au adus-o de la maternitate pe fetița lor: „am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e”, i-a povestit lui Damian Drăghici. Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Citește și:
Care ar fi afecțiunea de care suferă, de fapt, Celine Dion

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people