Bogdan Vlădău, după opt ani de la „Burlacul”: „Din păcate, încă am o imagine de Don Juan”

Bogdan Vlădău, după opt ani de la „Burlacul”: „Din păcate, încă am o imagine de Don Juan”

Bogdan Vlădău a fost un model de succes, care a călătorit în jurul lumii, fiind o pasiune pe care păstrat-o și acum. Artistul și-a întemeiat o familie, însă imaginea de Don Juan încă a rămas întipărită în memoria fanilor, după ce a participat la câteva emisiuni celebre în rol de ispită.

Prima apariție televizată a fost în 2001, când a participat la emisiunea „Vara ispitelor'. Anul 2014 i-a adus rolul de Burlac, în emisiunea cu același nume, iar de acolo a rămas cu un fel de stigmat. Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Bogdan Vlădău a mărturisit că la 33 de ani era în floarea vârstei și credea că asta înseamnă să fii fericit, atunci când te cunoaște cât mai multă lume: „întotdeauna am fost real la televizor, atât eram atunci, atât înțelegeam atunci', i-a povestit deschis lui Damian Drăghici.

Fostul model, care cochetează și cu muzica, era un puști foarte timid, care avea o pasiune pe care a păstrat-o și acum, călătoritul. Bogdan Vlădău a absolvit Facultatea de Informatică, însă nu a lucrat deloc în domeniul respectiv. În 2003, a plecat cu primul contract de model în străinătate, locuind 3-4 ani în Asia: „a fost la vârsta la care trebuia să se întâmple (23-26 de ani)', a mai continuat el.

Fostul model a renunțat la burlăcie

Bogdan Vlădău a spus „adio' burlăciei în vara lui 2017. S-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar fostul model recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook: „ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit', a explicat el la podcast.

Anul trecut, în momentul în care au adus-o de la maternitate pe fetița lor Catia Maria, artistul mărturisește că timpul s-a oprit în loc atunci când a luat-o în brațe: „am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e', i-a povestit lui Damian Drăghici.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din stiri vedete