Gina Pistol dezvăluie motivul pentru care nu a plecat la America Express

Gina Pistol a dezvăluit care este motivul pentru care a refuzat să plece la America Express și să prezinte show-ul.

Gina Pistol dezvăluie motivul pentru care nu a plecat la America Express

Au început de ceva timp filmările pentru America Express. Emisiunea va fi prezentată de Irina Fodor, fiind al doilea sezon prezentat de către ea. Foarte mulți s-au întrebat de ce Gina Pistol nu și-a reluat rolul de prezentatoare în show, iar ea a dezvăluit care este motivul.

Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, au fost invitați în emisiunea #searadupă7, prezentată de Gabriel Fereșteanu la PROFM. În cadrul acesteia, au vorbit despre începutul relației lor, fiica lor, Josephine, dar și despre momentele grele întâmpinate de când sunt părinți. Artistul a precizat că a fost dificil pentru Gina Pistol să decidă să nu plece în noul sezon Asia Express.

„Pentru Gina a fost un moment foarte greu în momentul în care a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou de la Asia Express sau nu pentru că legătura dintre ea și Josephine este foarte puternică și atunci e greu să te gândești: „Cum plec eu două luni de acasă?”. Chiar a fost o decizie foarte grea și eu i-am spus de la început că orice decizia ar lua, ne descurcăm. E greu să pleci de lângă copil când are un an. În momentul ăsta, alegerea pe care a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste, pentru sănătatea mintală și emoțională”, a declarat Smiley. 

Gina Pistol a mărturisit că indiferent de decizia luată, ar fi avut parte de sprijinul lui Smiley. Prezentatoarea TV a recunoscut însă că nu ar fi putut sta departe de fiica ei timp de două luni și să rateze momente importante din viața ei. 

„Am avut o perioadă de vreo două săptămâni, mă trezeam dimineața și ziceam: „Gata, mă duc în Asia.” Și Andrei: „Băi, orice alegi, sunt alături de tine. Dacă e să pleci, ne descurcăm.” Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: „Doamne, ce îmi lipsește copilul.” Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: „Doamne, ce dor îmi e de copil. Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile?” Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a spus Gina Pistol.

 Smiley a completat cu faptul că Gina Pistol și fiica lor, Josephine, îi sunt mereu alături, inclusiv în călătoriile din străinătate, la filmările unui clip sau la studio.

„Noi suntem și foarte împreună. Eu, când am treabă în afara țării, plecăm împreună, vin după mine la clip, la studio. Mie îmi place foarte mult să vină cu mine. Ne-am și învățat toți trei împreună. Și vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste. Când suntem împreună e de neprețuit”, a adăugat Smiley în emisiunea #searadupă7. 

Citește și:
Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: „Preferă să rămână în spate'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people