Irina Fodor a dezvăluit primele imagini de la filmările America Express. Ce a povestit prezentatoarea

Filmările pentru emisiunea America Express au început, iar Irina Fodor a dezvăluit primele detalii.

Irina Fodor a dezvăluit primele imagini de la filmările America Express. Ce a povestit prezentatoarea

Filmările pentru emisiunea America Express au început, iar Irina Fodor a dezvăluit primele detalii, dar și imagini cu ținutele purtate până acum în cadrul show-ului.

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

„Gata de fiesta!🪅🪅🪅 Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă de abia ai luat masa.😅 O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program.🤣 Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.
Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult. ❤️ America Express continuă!
„, a scris Irina Fodor pe contul ei de Instagram.

Mai moțată de atât, nu se poate!😂 De abia am încăput în cadru cu accesoriul ăsta pe cap”, a povestit amuzată Irina Fodor.

Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile❤️ Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat.🥰 Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!„, este primul mesaj transmis de Irina Fodor după începutul filmărilor.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Citește și:
Delia a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa: „Nu îmi place să…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people