Andreea Antonescu, dezvăluiri despre noul ei iubit: „Suntem foarte bine”

Andreea Antonescu este extrem de discretă cu privire la noul ei partener.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre noul ei iubit: "Suntem foarte bine"

Andreea Antonescu trăiește de ceva timp o nouă poveste de dragoste. Actualul ei partener este jurnalist, însă cântăreața nu i-a dezvăluit identitatea, dorindu-și ca relația lor să fie ținută departe de ochii publicului.

Andreea Antonescu a declarat pentru Click! faptul că este împreună cu partenerul ei de patru luni. Artista a dezvăluit cu această ocazie că este pentru prima dată când își asumă o relație în adevăratul sens al cuvântului. 

„Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

În ceea ce privește planurile de viitor, Andreea Antonescu mai pleacă din țară, însă pentru perioade scurte și nu intenționează să se mute din România.

„Eu mai plec din țară, chiar și în State mai merg, însă pentru perioade mai scurte față de cum am făcut-o până acum. Nu aș mai pleca perioade lungi de timp. Nu doresc să mă mut din țară, pentru că mi-am dat seama, singură, într-un moment în care chiar mi-am pus întrebarea dacă sunt făcută pentru domeniul meu de activitate, și am preferat să mă retrag o perioadă pentru a mă regăsi, că nu mai doresc acest lucru. Mi-am dat seama că muzica este tot ce îmi doresc, publicul a fost alături de mine și mi-a dat încredere”, a adăugat Andreea Antonescu pentru sursa menționată anterior.

Nu este pentru prima dată când Andreea Antonescu vorbește despre noua ei relație. În cadrul unui interviu pentru playtech.ro, cântăreața a povestit că ea și iubitul ei se cunosc de mai mulți ani. Artista este deschisă să se căsătorească din nou.

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. (…) Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu are o fiică, pe Sienna, alături de fostul ei partener, Traian Spak, de care s-a despărțit în 2019. 

Citește și:
Mihai Morar, mândru de performanțele fiicei sale, Mara: „Tare bun e copilul ăsta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people