Mihai Morar, mândru de performanțele fiicei sale, Mara: „Tare bun e copilul ăsta”

Mihai Morar le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că fiica sa, Mara, va participa la Olimpiada Națională de Limba Engleză.

Mihai Morar, mândru de performanțele fiicei sale, Mara: „Tare bun e copilul ăsta”

Mihai Morar nu este doar un prezentator de succes, ci și un tată cât se poate de mândru. Acesta are trei fete superbe, care sunt cea mai mare mândrie a lui și nu se sfiește niciodată să arate acest lucru. Cu toate că de cele mai multe ori el este în centrul atenției, de această dată Mara a fost subiectul principal al zilei.

Mihai Morar, mândru de fiica lui, Mara

Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, Mihai Morar s-a mândrit cu performanța școlară a fiicei lui, Mara. Tânăra nu este doar o domnișoară foarte frumoasă, ci și o elevă model. Aceasta s-a calificat la Olimpiada Națională de Limba Engleză, unde va susține proba scrisă. Reușita ei l-a făcut pe tatăl său cel mai fericit, motiv pentru care le-a cerut fanilor de pe rețelele de socializare să le trimită cele mai bune gânduri și să îi țină pumnii tinerei.

„Cel mai … TATĂ MÂNDRU. Mândru de Mara mea. Astăzi am ajuns la Olimpiada Națională de Limba Engleză, la Pitești, concurs la care Mara s-a calificat fără să-i fi cerut vreodată vreo notă, vreun premiu, vreo performanță școlară. Să-i trimiteți mâine gândul bun, la proba scrisă de la Olimpiadă. Tare bun e copilul ăsta, nu că-i al meu…bun și sensibil. Și doar cei sensibili sunt cu adevărat puternici. Te iubesc, Mara.”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Prezentatorul de radio obișnuiește să posteze în mediul online imagini adorabile de familie, în care se mândrește cu soția sa superbă, Gabriela, și cu cele trei fiice ale lor. Fotografia alături de Mara, în care o ține strâns în brațe, a adunat câteva zeci de mii de aprecieri, iar fanii de pe internet i-au urat succes tinerei la Olimpiada de Limba Engleză.

Artistul postează des imagini emoționante de familie

Mihai Morar și Gabriela sunt căsătoriți de 15 ani și le au împreună pe gemenele Mara și Cezara și pe mezina familiei, Roua. Gemenele sunt deja adolescente și foarte preocupate de activitățile școlare și extrașcolare. Recent, prezentatorul a postat imagini de la un eveniment în cadrul școlii în care învață cele două. Cum restricțiile anti-Covid-19 au fost înlăturate, părinții au putut fi alături de copiii lor într-o zi importantă.

„Cred că ar trebui să prețuim mai mult ceea ce avem. Au fost 2 ani mult mai grei pentru ei decât pentru noi. Și s-au plâns mai puțin decât noi. Ceea ce au pierdut ei în 2 ani e nemăsurabil mai mult decât ceea ce am crezut noi că am pierdut. Totuși, școala online nu e școală. Și nici școala hibrid nu e școală. Mi-am dat seama azi, la primul eveniment mare al școlii după 2 ani – cu elevi, părinți și profesori – că doar școala în școală poate fi numită școală. Pentru că școala înseamnă împreună„, a scris Mihai Morar pe Instagram', a continuat Mihai Morar.

Citește și:
Fran Drescher, vedeta din serialul Dădaca, face declarații inedite despre viața ei amoroasă: „Sunt într-o relație cu…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people