Mihai Morar și Radu Vâlcan, situație neașteptată în parcul Herăstrău. Ce au descoperit cei doi

Mihai Morar și Radu Vâlcan le-au împărtășit fanilor faptul că au avut parte de un moment neașteptat în parcul Herăstrău.

Mihai Morar și Radu Vâlcan, situație neașteptată în parcul Herăstrău. Ce au descoperit cei doi

Mihai Morar și Radu Vâlcan deja și-au obișnuit fanii cu faptul că aleargă în fiecare dimineață împreună. Cei doi acordă o foarte mare atenție stilului lor de viață, iar acest lucru se poate observa cu ușurință.

Recent, Mihai Morar și Radu Vâlcan se aflau în parcul Herăstrău la ora 5 dimineața și au avut parte de o situație neașteptată, pe care au împărtășit-o și cu urmăritorii de pe Instagram. Cei doi au observat un bărbat care stătea de ceva timp în apă.

„Noi glumeam ieri, ziceam că facem o baie. Deci, noi murim de frig, suntem în parc, nu știu, sunt 0 grade. Este cineva în apă. Nu e neapărat ceva rău, dar uitați-vă la noi, la mine! E în apă, dezbrăcat. Stă de ceva timp, așa pare. Nu e normal să-l filmăm, dar… Cineva chiar face baie în lac la zero grade. Ne-am găsit un erou”, au povestit Mihai Morar și Radu Vâlcan pe Instagram.

Mihai Morar le-a povestit urmăritorilor săi ce anume și-a propus anul acesta din punct de vedere al stilului de viață.

„5AM, Lună plină 🌕🏃🏻‍♂️. Anul ăsta, nu vreau să alerg pentru niciun record personal. Anul ăsta, alerg pentru confortul meu mental. 2022 nu e despre „personal best”. 2022 e despre „emotional best”. Anul ăsta, n-am niciun titlu de apărat, niciun trofeu de luat. Anul ăsta, sunt doar băiatul din vecini pe care-l întâlnești dimineața, la 5.00, alergând în parc”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

În ultimele săptămâni, Radu Vâlcan a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, iar fanii au observat că a slăbit foarte mult în ultima vreme.

Prezentatorul TV s-a aflat în ultima perioadă în Thailanda, acolo unde a filmat un nou sezon pentru reality show-ul „Insula Iubirii” de la Antena 1, care se va difuza anul acesta. Cum pe parcursul filmărilor vedeta de la Antena 1 nu a mai respectat antrenamentele, dar nici stilul de viaţă pe care îl avea în România, acest lucru a dus la transformarea lui, el slăbind aproape șapte kilograme.

„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 6, chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc, pentru că filmările se filmau într-un ritm puternic, de altert. Filmam noaptea târziu până dimineața, timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Citește și:
Cu ce problemă de sănătate se confruntă Raluka: „Aș putea face infarct…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people