Cu ce problemă de sănătate se confruntă Raluka: „Aș putea face infarct…”

Raluka este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și vorbește deschis despre problemele cu care se confruntă.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Raluka: "Aș putea face infarct..."

Raluka este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și vorbește mereu deschis despre problemele cu care se confruntă, atât în viața persoană, cât și cea profesională.

Cântăreața este una dintre cele mai populare vedete de la noi din ultima vreme, după ce a câștigat, alături de Ana Baniciu, primul sezon Asia Express și după ce a făcut o figură frumoasă ca parte din juriul emisiunii Superstar de la Pro TV (alături de Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams).

Recent, artista a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate și cu ce tulburare se confruntă. Raluka suferă de acluofobie, termen ce se traduce prin frică de întuneric și locuri întunecoase, iar artista spune că resimte atât de puternic această afecțiune încât ar putea face infarct în orice moment în care nu este lumină.

,”Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca aritst. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting luminile aici, în platou. Încerc să îmi înving fricile”, a povestit artista într-un podcast susținut de Damian Drăghici.

Recent, cântăreața a vorbit și despre viața ei amoroasă și a dorit să pună capăt unor zvonuri privind relațiile sale, astfel că a ținut să precizeze că în acest moment nu are un partener.

„Nu am iubit, sunt singurică de ceva vreme. Oricum, la cât de multă treabă am, nu cred că aș avea timp pentru nici un iubit în momentul ăsta”, a răspuns ea.

Așadar, fanii pot să viseze în continuare liniștiți, fără să-și mai pună întrebări dacă Raluka este într-o relație. Cu toate acestea, curiozitatea față de viața sentimentală a cântăreței persistă, iar în mai multe rânduri, de-a lungul timpului, presa a speculat asupra posibililor săi parteneri. Astfel, s-a presupus că Raluka ar fi avut o relație cu DJ Sava, cu care a colaborat, sau cu Pepe, la scurtă vreme după anunțul divorțului acestuia, lucru infirmat de cei doi. Raluka a fost, însă, într-o relație de durată cu Ddy Nunes, cei doi separându-se în 2013.

Citește și:
George Burcea, declarații despre zvonurile conform cărora Viviana Sposub este însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people