Fetița lui Pepe s-a accidentat la locul de joacă și a ajuns la spital. Ce a pățit micuța

Ca orice părinți, Pepe și fosta lui soție, Raluca, s-au speriat destul de tare atunci când fiica lui s-a accidentat la locul de joacă.

Fetița lui Pepe s-a accidentat la locul de joacă și a ajuns la spital. Ce a pățit micuța

Rosa, fiica lui Pepe și a fostei lui soții, Raluca, s-a accidentat când se juca în parc și din acest motiv a ajuns de urgență la spital. Micuța s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă, după ce a căzut.

„Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz. A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a declarat Raluca pentru Playtech.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar pe cale amiabilă la începutul lunii februarie. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani, iar anul trecut au luat decizia de a se despărți.

După ce au ieșit de la notar, Pepe a făcut primele declarații despre finalizarea divorțului, spunând că a durat mai mult din cauza actelor pe care cei doi le-au avut de semnat. Potrivit celor declarate de artist, cei doi copii pe care îi are alături de fosta soție vor rămâne la amândoi. „Acte! Nu e așa simplu! Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Cu câteva zile înainte ca Pepe și Raluca Pastramă să divorțeze la notar, artistul a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena Stars, ocazie prin care a dezvăluit că în ciuda despărțirii, el și Raluca se înțeleg bine. „S-au limpezit total apele. Ne înțelegem bine, e calea cea mai corectă. De împăcare nu se pune problema. Noi în momentul ăsta nu suntem certați, vorbim zilnic. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Cele mici au înțeles perfect situația. E mult mai bine pentru toată lumea.”

Artistul a adăugat că nu ar trebui să fim surprinși dacă vom afla curând că el sau Raluca sunt implicați în alte relații. „Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a declarat Pepe în emisiunea „Xtra Night Show.”

După o căsnicie care a durat opt ani, Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Anunțul a fost făcut de către artist, în luna noiembrie a anului 2020, printr-un video publicat pe contul oficial de YouTube. Cea care a decis să pună punct căsniciei a fost Raluca. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației”, declara Pepe.

La vremea respectivă, Pepe spunea că divorțul este unul de comun acord și că vor merge la notar pentru că nu există un proces sau litigii. Artistul a adăugat atunci că din punctul lui de vedere, „nu există un motiv major” de separare. Pepe și Raluca au împreună două fetițe: Maria și Rosa Alexandra.

Citește și:
Andreea Marin și Violeta, imagini inedite din vacanța în Capri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people