Cum arată astăzi Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar

Mihai Morar a dezvăluit o fotografie emoționantă cu gemenele lui, Mara și Cezara.

Cum arată astăzi Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, sunt căsătoriți de 15 ani. Le au împreună pe gemenele Mara și Cezara și pe Roua.

Gemenele lui Mihai Morar sunt deja adolescente, iar realizatorul de la Radio ZU împărtășește des cu urmăritorii de pe rețelele de socializare imagini cu familia lui. Recent, prezentatorul de la Radio ZU și realizatorul podcast-ului „Fain & Simplu” a publicat o fotografie alături Mara și Cezara, îmbrăcate în uniformă, care au luat parte la un eveniment în cadrul școlii în care învață. Pentru că în ultimii doi ani au fost restricții impuse de pandemie, odată cu relaxarea acestora, au fost prezenți și părinții la eveniment.

„Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin pentru întoarcerea lor în școli? Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin că, după 2 ani în care le-au purtat mai conștiincios decât noi, li s-a dat voie să-și dea jos măștile? Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin pentru ei și ne-am luat iar cu problemele noastre?”

Mihai Morar a ținut să transmită un mesaj prin care își îndeamnă urmăritorii să aprecieze mult mai mult ceea ce au în contextul ultimilor doi ani care au fost extrem de dificili pentru toată lumea. 

„Cred că ar trebui să prețuim mai mult ceea ce avem. Au fost 2 ani mult mai grei pentru ei decât pentru noi. Și s-au plâns mai puțin decât noi. Ceea ce au pierdut ei în 2 ani e nemăsurabil mai mult decât ceea ce am crezut noi că am pierdut. Totuși, școala online nu e școală. Și nici școala hibrid nu e școală”, a continuat Mihai Morar.

„Mi-am dat seama azi, la primul eveniment mare al școlii după 2 ani – cu elevi, părinți și profesori – că doar școala în școală poate fi numită școală. Pentru că școala înseamnă împreună”, a scris Mihai Morar pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)


Citește și:
Schimb neplăcut de replici între Cleopatra Stratan și Bursucu în direct la TV: „Prima întrebare a oricărui idiot…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people