Salma Hayek, apariție spectaculoasă alături de familia sa la Săptămâna Modei de la Paris

Salma Hayek și familia sa au participat duminică la show-ul Balenciaga.

Salma Hayek, apariție spectaculoasă alături de familia sa la Săptămâna Modei de la Paris

Salma Hayek a participat la show-ul Balenciaga organizat în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris. Actrița în vârstă de 55 de ani a fost însoțită la eveniment de fiica sa, Valentina, de soțul său, François-Henri Pinault, dar și de Matilde, fiica lui François și a fostei sale partenere, Dorothée Lepère.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Hayek a avut o apariție extrem de stylish, optând pentru o fustă neagră din satin, o maletă în aceeași nuanță și o cămașă albastră oversized, tot din satin. Actrița a accesorizat ținuta cu mai multe accesorii, o pereche de cizme negre și o pereche de ochelari de soare.

De asemenea, aceasta a postat pe contul său de Instagram o imagine în care o putem vedea alături de Kim Kardashian, în care poartă o rochie în nuanțe de albastru și galben, în semn de solidaritate pentru victimele din Ucraina.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Valentina a început să-și însoțească mama în diverse apariții publice, aceasta fiind prezentă inclusiv la ceromonia prin care Hayek a fost recompensată pentru activitatea ei artistică cu o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood. Salma Hayek și Valentina Pinault au pozat împreună cu mândrie, ambele alegând ținute complet negre pentru eveniment. Valentina a purtat o rochie neagră cu terminații de blană, un blazer și o pereche de cizme lungi, tot negre.

„Sunt foarte mișcată de această seară”, a declarat atunci Salma Hayek. „Este, desigur, o mare onoare. Toți suntem făcuți din praf de stele, cred că vreo 94% dintre atomii noștri sunt la fel cu cei care alcătuiesc stelele. Toți suntem stele, iar când vedeți această stea, vreau să știți că sunteți toți în inima mea. Parte din praful vostru de stele se află în acest loc, așa că spuneți-le prietenilor că și ei sunt parte din această stea.”

Valentina Pinault și-a acompaniat mama, recent, și la premiera de la Londra a filmului Eternals, pe 27 octombrie, dar și la premiera de la Los Angeles. La acel moment, Salma Hayek a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de fiica sa, scriind. „Cea mai bună parteneră de la premiera Eternals. Mamă mândră”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Citește și:
Amal Clooney, declarație de dragoste pentru soțul ei: „Sunt atât de norocoasă'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people