Valentina Pinault, apariție inedită alături de mama ei, Salma Hayek, la primirea unei stele pe Walk of Fame

Valentina Pinault a fost alături de celebra ei mamă, Salma Hayek, la ceremonia prin care aceasta a fost onorată cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Valentina Pinault, apariție inedită alături de mama ei, Salma Hayek, la primirea unei stele pe Walk of Fame

Valentina Pinault, pe numele său complet Valentina Paloma Pinault, este fiica adolescentă a Salmei Hayek și a omului de afaceri François-Henri Pinault, președintele și directorul executiv al conglomeratului de companii producătoare de lux Kering.

Acum în vârstă de 14 ani, Valentina a început să-și însoțească mama în diverse apariții publice, iar cea mai recentă astfel de ocazie a avut loc vineri, 19 noiembrie, când aceasta a fost prezentă la ceremonia prin care Hayek a fost recompensată pentru activitatea ei artistică cu o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

Nu doar Valentina Pinault a fost vedeta serii, căci la ceremonie a fost prezent și primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, dar și actorul Adam Sandler. Printre invitați s-a numărat și regizoarea Chloe Zhao, recent premiată cu Oscar pentru filmul ei, Nomadland, și totodată cea care a regizat filmul Marvel Eternals, în care joacă și Hayek.

Salma Hayek și Valentina Pinault au pozat împreună cu mândrie, ambele alegând ținute complet negre pentru eveniment. Valentina a purtat o rochie neagră cu terminații de blană, un blazer și o pereche de cizme lungi, tot negre.

„Sunt foarte mișcată de această seară”, a declarat Salma Hayek. „Este, desigur, o mare onoare. Toți suntem făcuți din praf de stele, cred că vreo 94% dintre atomii noștri sunt la fel cu cei care alcătuiesc stelele. Toți suntem stele, iar când vedeți această stea, vreau să știți că sunteți toți în inima mea. Parte din praful vostru de stele se află în acest loc, așa că spuneți-le prietenilor că și ei sunt parte din această stea.”

Valentina Pinault și-a acompaniat mama, recent, și la premiera de la Londra a filmului Eternals, pe 27 octombrie, dar și la premiera de la Los Angeles. La acel moment, Salma Hayek a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de fiica sa, scriind. „Cea mai bună parteneră de la premiera Eternals. Mamă mândră”.

Citește și:
Actrița Freida Pinto și soțul ei, Cody Tran, au devenit părinți pentru prima dată

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people