Amal Clooney, declarație de dragoste pentru soțul ei: „Sunt atât de norocoasă”

Amal Clooney a vorbit despre relația cu soțul ei și cum reușește să păstreze un echilibru între viața profesională și cea de familie.

Amal Clooney, declarație de dragoste pentru soțul ei: "Sunt atât de norocoasă"

Amal Clooney se consideră „norocoasă” că îl are pe George Clooney alături de ea. Avocata pentru drepturile omului a fost numită recent una dintre femeile anului 2022 de către publicația TIME, aducând în atenție echilibrul dintre viața profesională și cea de familie în timp ce luptă împotriva încălcărilor drepturilor omului, alături de soțul ei prin intermediul Fundației Clooney pentru Justiție.

George și Amal Clooney formează unul dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood. Îi au împreună pe gemenii Emma și Alexander. Într-un interviu recent, Amal a discutat despre modul în care își folosește notorietatea pentru a-și evidenția activismul și munca umanitară.

„Căsătoria este minunată. Am în soțul meu un partener care este incredibil, mă inspiră și mă sprijină. Avem un mariaj plin de dragoste și râsete. Este o bucurie dincolo de orice mi-aș fi putut imagina vreodată. Mă simt atât de norocoasă că am găsit o mare dragoste în viața mea și că sunt mamă, așa îmi găsesc echilibrul”, a spus Amal.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Astfel, Amal Clooney a declarat că încearcă să îndrepte atenția pe care o primește de la public către lucrurile cu adevărat importante pentru ea. Aceasta a spus că are o abordare prin care nu renunță până când scopul ei nu este dus până la capăt, însă nu tot timpul poate controla situația.

„Cred că tot ce pot face este să încerc să îndrept lumina reflectoarelor către ceea ce este important. Acest lucru ar aduce beneficii clienților”, a mai spus soția lui George Clooney.

De asemenea, Amal Clooney a vorbit și despre solidaritatea între femei și a specificat că a observat o schimbare în ultimii ani în ceea ce privește atitudinile acestora.

„De fapt, simt că există o solidaritate feminină care s-a construit pe aceste probleme, în care alte femei vor spune asta într-un mod care poate nu s-ar fi întâmplat acum cinci sau zece ani. Deci atitudinile se schimbă”, a adăugat ea.

Citește și:
Vlad Gherman, declarație surprinzătoare despre Cristina Ciobănașu, la un an de când s-au despărțit: „M-a ajutat să mă dezvolt…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video