Schimb neplăcut de replici între Cleopatra Stratan și Bursucu în direct la TV: „Prima întrebare a oricărui idiot…”

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au fost invitați zilele trecute la emisiunea „Dimineața cu noi”.

Schimb neplăcut de replici între Cleopatra Stratan și Bursucu în direct la TV: "Prima întrebare a oricărui idiot..."

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au fost invitați zilele trecute la emisiunea „Dimineața cu noi”, noul show matinat difuzat de Kanal D.

Cei doi au venit în platoul emisiunii pentru a discuta despre planurile lor de afaceri și pentru a susține un mini recital și au stat mai mult de vorbă cu Bursucu, unul dintre prezentatorii matinalului.

Atunci când acesta a întrebat despre planurile cuplului de a avea un copil, Cleopatra Stratan i-a răspuns pe un ton tăios, puțin jignitor, însă relativ potrivit cu indiscreția de care a dat dovadă prezentatorul.

Bursucu: Ce faceți voi, copilași drăgălași?
Cleopatra Stratan: Noi am venit cu ceva nou, dar nu neapărat pe plan muzical. Adică, pe plan muzical avem proiecte nelansate, urmează să le lansăm anul ăsta. Dar avem proiecte pe mai multe planuri…
Bursucu: Vreți să faceți copii?
Cleopatra Stratan: Nu, nu!
Bursucu: Era prima întrebare a oricărui idiot, de asta mă…
Cleopatra Stratan: Și ai intrat și tu în rând cu ei, nu?
Bursucu: Exact. Bravo! Normal, nu? Haideți, spune-ți planurile.

Cei doi au dezvăluit în cadrul emisiunii că în curând vor lansa o colecție vestimentară care va purta numele Cledy.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în vara anului 2021 și formează unul dintre cuplurile apreciate de vedete din showbiz-ul autohton.

Deși fanii celor doi s-au arătat extrem de încântați de povestea lor de dragoste, Cleopatra Stratan a fost intens criticată pentru decizia sa de a se căsători la o vârstă atât de fragedă. Tocmai de aceea, cântăreața a ținut să le transmită un mesaj celor care i-au spus că s-a grăbit și că ar fi trebuit să mai aștepte pentru a face pasul cel mare.

„Cică suntem ‘cel mai grăbit cuplu’. Poate așa se vede din exterior, dar, de fapt, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate!”, a scris Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

Citește și:
Ana Baniciu dezvăluie când se va căsători cu Edy Kovacs

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people