De ce Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău.

De ce Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele de familie după căsătoria cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august.

Deși cei doi s-au căsătorit, tânăra a decis să nu își schimbe numele de familie, iar soțul ei a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care cei doi au luat această decizie.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

La câteva săptămâni de la nuntă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au plecat în luna de miere. Cei doi au împărtășit mai multe fotografii cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au ales să își petreacă luna de miere în Sicilia. Aceștia au publicat și câteva imagini din această destinație pe conturile lor de Instagram, spre încântarea urmăritorilor care își doresc să fie la curent cu ceea ce fac cei doi artiști.

Pe lângă aprecierile și urările de bine pe care le-au primit din partea fanilor după ce s-au căsătorit, au existat și mulți care i-au criticat pe cei doi pentru alegerile pe care le-au făcut. Edward Sanda a explicat cu mai multe ocazii faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul pe care Edward Sanda l-a transmis pe Instagram.

La cununia religioasă, mama Cleopatrei, Rodica Stratan, a surprins cu apariția ei, având în vedere că este o prezență discretă și nu este văzută atât de des în lumina reflectoarelor. În ceea ce privește ținutele pe care cei doi au ales să le poarte, Cleopatra a avut o rochie lungă, albă, care îi marca foarte bine talia, accesorizată cu pantofi fără toc, în timp ce Edward a avut un costum bleumarin, o bluză albă și pantofi albi sport. Artista a optat pentru un machiaj natural și o coafură lejeră.

Cu câteva zile înainte de cununia civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie, intitulată „Cel puțin o veșnicie”, care face referire la povestea lor de dragoste și la modul în care cei doi s-au cunoscut.

Citește și:
Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre căsătorie: „Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals'

Foto: Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people