Imagini RARE cu mama Cleopatrei Stratan. Cum arată și de ce a stat departe de lumina reflectoarelor

Clepatra Stratan și tatăl ei, artistul Pavel Stratan, sunt cunoscuți și apreciați în România, însă mama tinerei artiste apare foarte rar în public.

Cleopatra Stratan este o prezență foarte activă pe social media, la fel și tatăl ei, însă o absență notabilă din imaginile pe care aceștia le postează pe rețelele de socializare este mama artistei, Rodica.

Clepatra Stratan a făcut în urmă cu ceva timp câteva declarații despre mama ei, dezvăluind că aceasta este inginer și una dintre pasiunile ei este gătitul. „Foarte multă lume întreabă ‘Da unde-i mama copiilor?’. Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține”, a declarat Pavel Stratan, la Pro TV, în urmă cu ceva timp.

Recent, familia Cleopatrei Stratan împreună cu cea a logodnicului ei, Edward Sanda, s-au reunit pentru a sărbători o zi importantă. Mai precis, Edward Sanda i-a serbat ziua de naștere a tatălui său, iar artistul a decis să împartă cu fanii acest eveniment, astfel a postat o fotografie pe contul său de socializare. În imagine apare și mama Cleopatrei Stratan și poți vedea fotografia în galeria de mai sus, împreună cu alte imagini cu aceasta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună din februarie 2020. Deși toată lumea așteaptă cu nerăbdare să îi vadă căsătoriți, cei doi au reușit să își surprindă fanii cu decizia pe care au luat-o recent.

Cleopatra Stratan a dezvăluit recent pe Instagram, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, faptul că ea și partenerul ei, Edward Sanda, s-au mutat în București. „Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit! Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a menționat Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Cei doi au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Pe 6 octombrie 2020, artista a împlinit 18 ani și tot atunci a anunțat că s-a logodit cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se vor căsători în vara acestui an, iar cei doi deja și-au făcut planuri cu privire la locul în care își vor petrece luna de miere. „Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan a fost invitată într-o emisiune la Antena Stars, ocazie cu care a povestit cum a reacționat tatăl ei, Pavel Stratan, la știrea că ea s-a logodit deși are numai 18 ani. „Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: „să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun.” (…) Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a declarat ea.

Citește și:
Lidia și Estera Buble întâmpină dificultăți la Asia Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people