Cleopatra Stratan, declarație specială de dragoste pentru logodnicul ei, Edward Sanda

Cleopatra Stratan i-a făcut logodnicului ei, Edward Sanda, o declarație de dragoste extrem de specială pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan, declarație specială de dragoste pentru logodnicul ei, Edward Sanda

Cleopatra Stratan și-a surprins urmăritorii cu declarația de dragoste pe care i-a transmis-o logodnicului ei, Edward Sanda, pe rețelele de socializare. 

Cleopatra Stratan a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de Edward Sanda în ipostaze tandre, însoțită de mesajul: „Ce viață frumoasă ne așteaptă pe amândoi!”, a scris artista. Așa cum era de așteptat, răspunsul din partea lui Edward Sanda nu a întârziat să apară, acesta menționând: „Da iubirea meaaaaaa!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Inițial, cei doi au fost foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Pe 6 octombrie 2020, Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și tot atunci a anunțat că s-a logodit cu Edward Sanda.

În luna februarie a anului 2021, atunci când Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de relație, cei doi și-au transmis în mediul online o serie de mesaje pline de emoție. „Astăzi ne sărbătorim aniversarea primului an de relație! Este anul în care ne-am împărtășit toată iubirea din lume și pe care o vom transmite reciproc încă 100 de ani înainte! Scumpul meu @edwardsandaofficial te iubesc infinit și sunt atât de fericită că, de mână, călătorim prin viață împreună!”, a scris Cleopatra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

De asemenea, și Edward Sanda i-a transmis partenerei sale un mesaj emoționant. „1 an de când ți-am spus că TU ești unică în lumea asta și că ești fata alături de care vreau să îmi petrec întreaga viață! Îți mulțumesc pentru sufletul pe care îl ai și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o porți! Te iubesc infinit , #WifeyForLifey! Ăsta e primul an! Mai urmează 100000 împreunăăă!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Cleopatra Stratan a fost invitată într-o emisiune la Antena Stars, ocazie cu care a făcut dezvăluiri despre cununia și nunta cu Edward Sanda, însă a povestit și cum a reacționat tatăl ei, Pavel Stratan, la știrea că ea s-a logodit deși are numai 18 ani. „Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: „să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun.” (…) Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu”, a declarat ea.

În ceea ce privește nunta, Cleopatra Stratan nu a dat foarte multe detalii, precizând că ea și partenerul ei se gândesc să facă cununia vara aceasta, iar evenimentul să nu fie unul mare, ci foarte restrâns, având în vedere și condițiile impuse de pandemie. „Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a spus Cleopatra Stratan la Antena Stars.

Citește și:
Imagini inedite! Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, când a debutat în televiziune

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people