Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune

„Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant”, a declarat Mihai Morar despre „Răi da’ buni”, emisiunea pe care a prezentat-o mai bine de 13 ani.

Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la televiziune

În urmă cu câteva luni, Mihai Morar a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Răi da’ buni”. Invitat în cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, acesta a vorbit sincer despre retragerea sa din televiziune, explicând de asemenea ce l-a împins să renunțe la postul de prezentator pe care l-a ocupat mai bine de 13 ani.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo”, a dezvăluit Morar.

Prezentatorul de la Radio Zu și realizatorul podcast-ului „Fain & Simplu” a mai povestit și că nu se mai regăsea în acest proiect și că simțea că munca sa nu mai era relevantă.

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a adăugat Mihai.

În urmă cu o lună, Mihai Morar a anunțat pe rețelele de socializare ca una dintre fiicele sale a fost diagnosticată cu COVID-19. Prezentatorul de la Radio ZU, care este vaccinat împotriva coronavirusului și cu doza a treia, a fost testat negativ și a anunțat la momentul respectiv că va rămâne acasă, chiar dacă nu era nevoit să stea în carantină dacă nu prezintă simptome.

Mihai Morar a dezvăluit printr-o postare publicată pe Instagram că simptomele fiicei sale sunt minore. Prezentatorul a mărturisit că din punct de vedere moral a ales să stea acasă. El a explicat pe larg de ce a luat această decizie, povestind și despre situația dramatică în care se află țara noastră prin intermediul unui mesaj amplu.

Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta. Legea mă lasă să ies pe străzi. Dar e moral? Când știu atâția vaccinați care au fost curieri de virus. M-am vaccinat ca să fiu „mai liber” decât „fratel”' nevaccinat? Sau m-am vaccinat ca să mă feresc de paturi de fier și măști cu oxigen? Adevărul e în „vai, mama noastră” de țară. Cifrele, procentele, A.T.I.-urile spun totul despre noi. Pentru că, oricare, „știe el mai bine”. Fiecare s-a „îndumnezeit”. Fiecare deține adevărul. Dar știți ce ne lipsește tuturor…?

Când era prim-ministru, Nicolae Iorga îi spune lui Ion I.C. Brătianu de la tribuna Parlamentului: „Ce pot învăța eu de la un inginer?” Iar Brătianu îi răspunde: „Măsura, domnule, măsura!”

Măsura. Asta ne lipsește. Ne-am „îndumnezeit” toți, fără măsură. Toți știm, chiar dacă nici nu suntem în măsură să vorbim. În România, chiar și când se iau măsuri, se iau fără măsură. Ne dușmănim, în loc să ne unim, ne măsurăm puterile, în loc să ne adunăm puterile. Am întrecut orice măsură. Ne-am „îndumnezeit” în dumnezei cu d mic, fără smerenie”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar pe Instagram.

Citește și:
Andreea Antonescu vorbește conflictele cu Andreea Bălan din perioada trupei Andre

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people