Alina Pușcău trage un semnal de alarmă, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Alina Pușcău a fost diagnosticată cu COVID-19 și trece prin momente dramatice. Modelul a postat o mărturie înfricoșătoare, înainte de a chema ambulanța.

Alina Pușcău trage un semnal de alarmă, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Alina Pușcău traversează momente dramatice, după infectarea cu noul coronavirus. Modelul a postat o serie de Instastories în care mărturisește că îi este foarte rău, la nouă zile după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Aceasta are dificultăți respiratorii și obosește imediat ce se ridică de jos, de asemenea, a povestit că de-abia reușește să se hrănească.

Cu ochii plini de lacrimi, Alina Pușcău a sfătuit pe toată lumea să se ferească cum poate mai bine de virus, povestindu-și experiența cu boala în detaliu. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios, faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a avertizat ea.

Alina Pușcău a continuat prin a povesti simptomele pe care le are – din care reiese că ar fi făcut o variantă mai complicată a bolii. „Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”.

Ultima imagine postată de Alina Pușcău pe Instastory este cea a unei ambulanțe, semn că, probabil, modelul a ajuns să primească îngrijire specializată într-un spital, cu toate că situația locurilor în spitalele din București este dramatică.

Citește și:
Marisa Paloma s-a vaccinat, însărcinată în ultimul trimestru, și a fost atacată dur de fanii din online

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people