Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. Ce mesaj a transmis vedeta: „Am negat vehement acest vaccin”

Lili Sandu le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid. Ce mesaj a transmis vedeta: „Am negat vehement acest vaccin”

Lili Sandu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Vedeta în vârstă de 42 de ani a primit prima doză și a vorbit despre experiența ei. 

Lili Sandu s-a vaccinat anti-Covid și a ținut să le împărtășească acest lucru urmăritorilor ei în cadrul mai multor InstaStories. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care s-a vaccinat acum, mărturisind cu ocazia asta că a negat acest vaccin. „Astăzi a fost ziua aia pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că sunt tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui. Nu e un story în care vă pun să vă duceți să vă vaccinați. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. Voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară.”

Vedeta a povestit că înainte de a lua decizia de a se vaccina împotriva coronavirusului s-a documentat. „Era o întreagă corvoadă și pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc. M-am și documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze”, a transmis Lili Sandu.

Lili Sandu nu a precizat cu ce ser s-a imunizat, însă a menționat că a avut emoții înainte de a se vaccina și că aceste sentimente nu le-a experimentat nici în momentul în care a născut prin cezariană. „Și voi, ăștia de la brand-ul ăsta de la care mi l-am făcut să dea naiba să se întâmple ceva, să vedeți voi după aia! Acum, să vă zic sincer, am avut niște emoții… cred că nici la cezariană n-am avut atâta frică și emoții cât am simțit aici. Simțeam că mă ia cu amețeală. Ce au băgat ăștia în noi…mă rog. O să am certificat verde! E nasoală treaba cu cazurile astea, cu Delta”, a adăugat Lili Sandu pe Instagram.

Citește și:
Loredana a negat zvonurile conform cărora a fost infectată cu coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people