Andreea Antonescu, declarații despre cum se menține în formă maximă la 39 de ani: „Încerc să am un stil de viață sănătos”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Andreea Antonescu, declarații despre cum se menține în formă maximă la 39 de ani: "Încerc să am un stil de viață sănătos"

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România și a reușit pe parcursul anilor să se reinventeze și să își câștige o comunitate numeroasă de fani care îi urmăresc fiecare mișcare.

Pe lângă cariera de cântăreață, Andreea Antonescu s-a făcut remarcată și prin participarea la emisiunea concurs Survivor România 2021, când a făcut parte din echipa Faimoșilor și la show-ul Ferma.

Și pe plan personal, artista se poate declara o femeie împlinită. Are o fetiță superbă, Sienna, și deși a decis în 2019 să se despartă fostul ei partener, Traian Spak, cântăreața povestea într-un interviu recent pentru playtech.ro că acum are o nouă relație și este foarte fericită. Ea a subliniat și faptul că își dorește să se recăsătorească și și-ar mai dori un copil.

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a declarat Andreea Antonescu.

Artista a adăugat că actualul partener o cunoaște pe mama ei, în vreme ce fiicei sale, Sienna, nu i-a spus încă faptul că este într-o relație cu el.  

Andreea Antonescu a vorbit și despre trucurile la care apelează pentru a fi în formă maximă.

„De un an de zile încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu am decis că, la vârsta pe care o am, ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu”, a declarat ea pentru click.ro.

„Corpul nostru este casa noastră așa că trebuie să arătăm bine și să fim în formă. Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine.

Pentru că merg la sală de minim 4 ori pe săptămână am devenit cumva dependentă și e pentru prima oară când sunt chiar mândră de mine că încerc să am un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de alimentație. Toată viața mea am avut 42 de kilograme, acum, de când merg la sală, am pus masă musculară și am ajuns la 48 de kilograme. Mă simt bine în pielea mea, îmi doresc mereu să evoluez și să fiu mai bună decât am fost ieri”, a povestit Andreea Antonescu pentru Click!

Citește și:
Delia, dezvăluiri despre momentele în care se confruntă cu anxietate: „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people