Un nou concurent Survivor România a părăsit competiția! Despre cine este vorba

Un nou concurent Survivor România a părăsit aseară competiția!

Un nou concurent Survivor România a părăsit competiția! Despre cine este vorba

Vulturii și Tigrii. Cele două echipe formate duminică seara, după un joc de volei ce nu anunța marea surpriză a regulilor jocului. Cele două noi echipe au fost nevoite să învețe ce înseamnă adaptarea, ce presupune să lupți cot la cot cu cel pe care voiai să-l depășești și să te concentrezi să-l învingi pe cel cu care băteai cuba la fiecare punct adus. Dar așa este la Survivor România! Nicio zi nu seamănă cu alta și nicio provocare nu este ușoară!

După ce echipa Vulturilor a pierdut jocul pentru imunitate colectivă, concurenții au mers direct pe cel al luptei individuale. Acolo, Elena Chiriac și Blaze au reușit să obțină victorii importante care le-au asigurat ocazia de a nominaliza pe cineva, dar și de a nu putea fi votați să meargă acasă. În urma discuțiilor și a voturilor exprimate, trei concurenți au ajuns la votul telespectatorilor: Alexandra Duli, Doru Răduță și Mihaela Stan.

Mihaela Stan a fost cea eliminată din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Vizibil emoționată, ea a făcut câteva declarații după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, i-a rostit numele.

„Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această experiență”, a declarat ea.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Imediat după declarații, Mihaela și-a luat la revedere de la colegii de echipă, dar și de la concurenții din echipa Tigrilor, care i-au fost adversari în această etapă a competiției.

După eliminarea Mihaelei Stan, în echipa Vulturilor de la Survivor au mai rămas Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Doru Răduță, Blaze, Alexandra Duli și CRBL, care are probleme medicale. Din tribul Tigrilor fac parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu.

Citește și:
Gina Pistol și-a surprins fanii cu o schimbare inedită de look. Cum arată acum prezentatoarea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people