Noi detalii despre Asia Express sezonul 5! Ce vedete s-ar afla pe lista concurenților

Asia Express este cu siguranță una dintre cele mai populare emisiuni TV din România, așa că abia așteptăm să înceapă sezonul 5.

Noi detalii despre Asia Express sezonul 5! Ce vedete s-ar afla pe lista concurenților

Asia Express este cu siguranță una dintre cele mai populare emisiuni TV din România, așa că fanii abia așteaptă să înceapă sezonul 5. Deja mai multe nume de vedete sunt vehiculate a se afla pe lista concurenților, mai ales că pregătirile pentru noul sezon sunt în toi.

Deja au apărut primele informații despre sezonul 5 din „Asia Express”, care promite să îi încânte, din nou, pe fani. Potrivit Click!, echipa de la Antena 1 a început deja pregătirile și a stabilit locațiile unde se vor desfășura probele. Astfel, concurenții se vor întrece în locuri exotice, mai exact în America de Sud. După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia, Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), producătorii au decis să schimbe locația.

Echipa de la Antena 1 ar fi stabilit un traseu plin de provocări și probe inedite în Mexic și Columbia, mai precis în capitala Bogota. De asemenea, unul dintre zvonurile legate de noul sezon al emisiunii este că Gina Pistol se va întoarce în rolul de prezentator. Cu toate acestea, vestea nu a fost confirmată încă. Cât despre echipele din acest sezon, se pare că producătorii au trimis mai multe oferte către potențiali concurenți.

Totodată, se pare că Oase și actorul Marius Damian vor colabora și în sezonul 5 în calitate de coprezentatori și vor aduce publicului cele mai interesante curiozități despre locurile în care vor ajunge concurenții cu fiecare etapă.

Conform click.ro, printre concurenți se află mai multe vedete ale postului Antena 1, dar și vedete care au mai participat la alte reality-show-uri. Numele vehiculate ar fi Andreea Antonescu (care a participat atât la „Ferma” de la Pro TV, cât și la „Survivor România” la Kanal D), Cătălin Bordea, Andreea Bălan, dar și Sore Mihalache și Jean Gavril, foști concurenți la emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Citește și:
Veste tristă pentru fanii serialului „Adela' de la Antena 1. Anunțul oficial

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people