Veste tristă pentru fanii serialului „Adela” de la Antena 1. Anunțul oficial

Fanii serialului "Adela", difuzat de Antena 1, au primit azi o veste tristă.

Veste tristă pentru fanii serialului "Adela" de la Antena 1. Anunțul oficial

Fanii serialului „Adela”, difuzat de Antena 1, au primit azi o veste bună, dar și tristă în același timp. Au început filmările pentru al patrulea sezon al serialului, însă acesta este și ultimul sezon, așa că fanii trebuie să se pregătească de despărțirea de personajele lor preferate.

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã, a început deja filmările pentru ultimul sezon al proiectului.

Ultimul capitol al poveştii de la Antena 1 scoate la suprafaţă noi intrigi şi poveşti dramatice care par să nu îşi găsească prea curând rezolvarea.

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul „Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul „Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din „Adela”, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

La rândul ei, Mara Oprea (Adela), spune: „Adela continuă să fie puternică şi să îşi dorească ce e mai bun pentru copilul său. Pentru ea şi Mihai, el reprezintă centrul universului lor. Întâmpină dificultăţi şi evenimente dureroase, indiferent de cum te-ai raporta la ele, dar îşi păstrează speranţa!”, în vreme ce Oana Moşneagu (Andreea) completează: „Andreei nu îi este uşor nici în acest al patrulea sezon, e trădată şi trădează la rândul ei, jonglează din nou între „Te iubesc!” şi „Te urăsc!””.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al serialului de la Antena 1 sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Citește și:
CRBL, dezvăluiri despre relația cu colegii din echipa Faimoșilor, după ce a părăsit Survivor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people